VTX3D VX7770 1GBD5-ös kártyához milyen tápot vegyek?
Figyelt kérdés
FSP Hexa 400W van most,de ez túl gyenge hozzá.2012. szept. 9. 19:24
2/15 anonim válasza:
Miért gyenge hozzá a 400as Hexa, miből gondolod? Még egy 350es FSP APN is bőven vinné.
4/15 A kérdező kommentje:
Tudom hogy gyenge hozzá,csak kíváncsi lennék hogy milyen tápokat ajánlanak...Komolyabb játékokat nem bírja már el és leállítja a drivereket és textúra hibák is megjelennek.
2012. szept. 9. 19:29
5/15 anonim válasza:
De nem gyenge hozzá:D 80W-t fogyaszt max terheléskor, miért lenne kevés? Valószínűleg más lesz a probléma.
Próbálj másik drivert feltenni. Ha azzal is gond van, akkor lehet, hogy hibásat fogtál ki, előfordul..
7/15 A kérdező kommentje:
Idézek inkább!
"450W (or greater) power supply with one 75W 6-pin PCI Express power connector recommended"
Tehát kevés vagy nem?
2012. szept. 9. 19:32
8/15 anonim válasza:
Azért írtak oda 450W-t, mert gondoltak azokra a felhasználókra, akiknek gyenge hatásfokú és megbízhatatlan tápegysége van(Codegen,HKC,Mercury, stb stb). De nálad ez nem igaz,mivel az FSP Hexa 400W bőségesen elég.
9/15 anonim válasza:
A 80wattos vga-d mellé még ha lenne egy nagyobb 125wattos étvágyú cpu-d se lennél csak éppen a felén túl (minden egyébbel együtt) amit a tápod tud :D
10/15 A kérdező kommentje:
Egyszerűen nem értettem,hogy miért sötétül el a kép és 10 mp után miért írja ki hogy az AMD mittudomén micsoda leállt és utána helyreállt.Írtam levelet az AMD facebook oldalára és kaptam is a választ.Jó egy oldal lehetett kb.Írták hogy mit kell csinálni és meg is csináltam mindent.Amikor már mindent megcsináltam és a probléma még mindig fenn állt,akkor elolvastam a tápról írtakat,miszerint ehhez a videókártyához MINIMUM 450W-os táp kell.Ha nincs meg akkor jelentkezik a TDR Bug és a Texture Bug.Nálam mind2 jelentkezik,tehát nagyon valószínű hogy nem bírja a táp a videókártyát.A haverom gépében tökéletesen működik a kártya,azaz BIZTOS hogy nem a kártya a hibás,tehát még mindig azt szeretném megtudni,hogy milyen tápot vegyek.
2012. szept. 9. 19:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!