Mi lehet a baja a routernek?
Helló!
Most próbálom beüzemelni a routert, de egyszerűen sehogy sem megy vele a net. Biztosan jól dugtam össze, nem ez az első routerem, de nincs net (nem a másik gépnél, egyenlőre a sajátomnál sem). Telepíteni sem kell, szóval nem tudom mi leht a probléma. Valami ötlet?
Az én routeremmel is volt hasonló probléma!Nem engedte át a sebességet így alig futott a net! Ha router nélkül minden jó , akkor valszeg nem jó a router.Firmware frissítéssel talán rendbe lehet hozni , de nem biztos!
A tp-link 5 év garanciát ad így nekem végül adtak egy újat!
Hogy állítottam volna be ha nincs netem?
Így nem tudom behozni a webes kezelőjét.
A webes felülethez nem kell net egyáltalán.
Csak rádugod a gépet az egyik lan portra és beírod egy böngészőbe a router IP-jét.
Akkor itt lesz a gond, hogy valószínűleg nem megfelelő a beállítás. Esetleg nem adtad meg a PPPoE adatokat, ha olyan neted van, vagy csak egyszerűen be kéne klónozni a régi router/előzőleg rákötött bármilyen eszköz MAC címét, mert pár modem csak egy eszközzel szeret menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!