Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ti melyik megoldást tartjátok...

Ti melyik megoldást tartjátok a jobbnak?

Figyelt kérdés
Cooler Master Elite 370 házat fogok venni, lesz egy Sapphire HD 7870-es kártyám meg egy FX-6100-as procim. A hűtéssel kapcs. érdeklődnék. A ház hátuljában van egy gyári venti ami kifele fúj. Arra gondoltam ezt békén hagyom, plusz veszek bele előre egy 120mm-es Arctic F12 RWM-et, meg a tetejére egy ARCTIC F12 Pro RWM-et. Az elején levő befele fújna a felső szintén kifele. Jó így a ház hűtése, vagy ez már túlzás és elég ha csak elöl és hátul van venti. 3 venti nem fogyaszt túl sokat? Nekem jobban tetszene egyébként az elöl be, hátul-felül ki megoldás, biztos ami biztos alapon. Köszi a válaszokat!
2012. szept. 5. 10:04
 1/2 anonim ***** válasza:

Én füst el szoktam tesztelni a gép légáramlását-> cigivel belefújók megnézem hol jön ki hol reked meg.

Elől szívjon esetleg még alul is ha lehet. Tetején és hátul fújja ki.

De ne ess túlzásokba. Több venti több zaj.

2012. szept. 5. 10:13
 2/2 anonim ***** válasza:
Mivel ez egy alsó tápos ház ezért az aljába kerülő ventilátorok kifele, a felső részébe kerülő ventilátorok pedig befele fújják a levegőt, így lesz meg a megfelelő cirkuláció a ház belsejében.
2012. szept. 5. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!