Milyen megoldást tudtok ajánlani?
Tápom ventilátora eléggé hangosan kattog (nem ciripel) tényleg iszonyat hangosan kattog, szerintem a csapágy rossz. A táp garanciális, de nem szeretném vissza küldeni.
Van esetleg valami megoldás arra, hogy a táp szétszedése nélkül egy kis olajat juttassak a ventilátorba a csapágyba, hogy talán helyre hozza azt?
Max a kivezető rácson át tudnék hozzá férni esetleg injekciós tűvel.
Szerinted cseréltessem ki? Mondjuk szerintem én is ki tudnám cserélni. Csak ezzel megtöröm a garanciát.
Ipontól rendeltem az egész gépem és már ott volt egyszer a gépem több, mint egy hónapot szervizben úgy, hogy nem csináltak vele semmit, pedig ez is a panaszaim között volt, hogy kattog a venti. Soha többet nem rendelek onnan semmit.
15 munkanap az átfutási idő a szervizben, csere tápot persze nem tudnak adni. Új tápra meg most nem igen van pénzem.
A legnagyobb gondom az, hogyha megtöröm a garanciát a tápon és utána leég a táp és magával ránt még pár hardvert, akkor szerintem azt mondják, hogy "sorry, de bele nyúltál a tápba ezért a többi cuccot sem garanciázzuk...."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!