Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen megoldást tudtok ajánlani?

Milyen megoldást tudtok ajánlani?

Figyelt kérdés

Tápom ventilátora eléggé hangosan kattog (nem ciripel) tényleg iszonyat hangosan kattog, szerintem a csapágy rossz. A táp garanciális, de nem szeretném vissza küldeni.

Van esetleg valami megoldás arra, hogy a táp szétszedése nélkül egy kis olajat juttassak a ventilátorba a csapágyba, hogy talán helyre hozza azt?

Max a kivezető rácson át tudnék hozzá férni esetleg injekciós tűvel.

2012. aug. 11. 13:59
 1/3 _Jessy_ ***** válasza:
Nem fogja megoldani. Ha nem zúg, hanem kattog, akkor valami eltört, jobban jársz, ha cserélteted.
2012. aug. 11. 14:18
 2/3 A kérdező kommentje:

Szerinted cseréltessem ki? Mondjuk szerintem én is ki tudnám cserélni. Csak ezzel megtöröm a garanciát.

Ipontól rendeltem az egész gépem és már ott volt egyszer a gépem több, mint egy hónapot szervizben úgy, hogy nem csináltak vele semmit, pedig ez is a panaszaim között volt, hogy kattog a venti. Soha többet nem rendelek onnan semmit.

15 munkanap az átfutási idő a szervizben, csere tápot persze nem tudnak adni. Új tápra meg most nem igen van pénzem.

A legnagyobb gondom az, hogyha megtöröm a garanciát a tápon és utána leég a táp és magával ránt még pár hardvert, akkor szerintem azt mondják, hogy "sorry, de bele nyúltál a tápba ezért a többi cuccot sem garanciázzuk...."

2012. aug. 11. 14:30
 3/3 Psyho ***** válasza:
ha kattog, akkor ott törés van valósz, egy olajozás semmit nem tesz neki. sajnos vissza kell vinni (és örülj hogy még garanciás). És ha már visszavitted, akkor inkább próbálj cserét kérni, mint szervízt.
2012. aug. 11. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!