Lenovo laptop hangprobléma? Tegnap vettem. Youtubon megnézheted a felvételt a hibáról.
Tegnap vettem a laptopot és fura mély torzult hangokat ad ki. Első alkalommal Skype-n halottam, de azt hittem biztosan a vonal a hibás, utána a youtubon hallgattam zenét és szinte mindegyik számnál csinálta azt a torz hangot.
Ez a gépnek a hibája? Én nem értek hozzá egyáltalán, sima felhasználó vagyok. Vigyem vissza?
http://www.youtube.com/watch?v=3L6omhZSqAg&feature=youtu.be
3 napon belül kötelesek visszavenni.
Két lehetőséged van. Visszaviszed, megmondod mi a baj, hibás és hogy szeretnéd a pénzedet visszakapni, majd abból veszel egy ugyan olyan laptopot ami persze már nagy valószínűséggel jó. Vagy megteheted azt, hogy a hangkártya driverét megpróbálod újratelepíteni rajta. Ezzel az a baj, hogy mivel írtad nem értesz hozzá, lehet kicsúsznál a 3 napból, amire rájössz/megkérsz valakit. Szerintem érdemes lenne visszavinni, az a legtisztább, de akár az eladótól is kérhetsz segítséget, mutasd meg a hibát neki :).
Igen, én is a 3 nap miatt sietek .... Szeretem ezt a gépet egyébként, de ezzel a hanggal élvezhetetlen.
Én nem értek a telepítésekhez, szóval ez "kilőve".
Hát akkor holnap visszaviszem.
Gyárilag telepített windows volt rajta vagy ti raktátok rá? Ha gyári volt akkor mindenképp visszavinni.
Amúgy szerintem is driverhiba lesz, tipikusan olyan ahngja van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!