Milyen laptopot ajánlanátok játékra?
Figyelt kérdés
olyan 260 ezer a keret és jó lenne ha menne rajta a battlefield 3 high-on, meg a sleeping dogs, meg a gta 4, szóval ilyen kaliberű játékok.2012. szept. 4. 18:28
1/11 anonim válasza:
Szerintem jobban járnál egy asztali géppel!
2/11 A kérdező kommentje:
a mobilitás fontos tényező lenne számomra..de egyébként összehasonlítottam egy általam összerakott pc árát, egy kb ugyanolyan felszereltségű laptop árával, és csak a proci meg a videokártya meg az alaplap kerülne annyiba, mint a laptop..ipon oldalán raktam össze.
2012. szept. 4. 18:33
3/11 A kérdező kommentje:
Intel core i7-3610qm, 8gb 1600mhz-es ram, 750gb 5400rpm-es hdd, nvidia geforce gtx 660m 2gb. ilyen a laptop
2012. szept. 4. 18:37
5/11 anonim válasza:
Csak a laptop alkatrészek teljesítmény jóval gyengébb, a számozás hiába egyező. Ha fontos a mobilitás, akkor ez tűrhető gép játékra, de jó lenne teszteket nézni a gépről a melegedés miatt.
6/11 A kérdező kommentje:
Lenovo y580, nézegettem, azt írták úgyebár hogy az i7 jobban melegedik mint az i5, és hogy elég az i5, bár én kétlem hogy battlefield nem örülne egy i7-nek meg a közeljövőben megjelenő játékok..
2012. szept. 4. 20:09
7/11 anonim válasza:
Csak BF3 összehasonlítás képpen!
Nekem egy Acer Aspire 5755G van, i5 procival, 8GB memória, nVidia GT 540M videó kártyával, 1366-os felbontásban ultrán úgy fut, mint hugyozó kutya a villany pásztortól. :D
8/11 A kérdező kommentje:
Jó de mondjuk egy assassins creed 3-hoz már jobb lenne majd az i7, meg pl. dishonored-hez is, nem?
2012. szept. 6. 16:06
9/11 anonim válasza:
Szerintem inkább az i7 és vegyél hozzá egy hűtőt....én 5k-ért vettem egy ventillátorosat, nem olyan nagy a teljesítménye de normál használat mellett ennyi elég....játékra meg valami komolyabbat szerintem
10/11 A kérdező kommentje:
hűtőben én is gondolkodtam igen, bár sokat nem akarnék rá költeni, elég lenne az ha 10-15 fokot hűtene, az már úgy jó lenne.
2012. szept. 6. 16:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!