A sulikezdés miatt megfog csappanni az itteni válaszolók száma/aktivitása?
Elég sokat járok ebbe a kategóriába(hardver) nagyon sok segítséget is kaptam. Csak kíváncsiságból kérdezem, hogy a hozzáértő válaszolók aránya hogy alakul majd. :)
Szeretem ezt az oldalt, és olyan rossz olvasni néhány helyen, hogy elég vacak a GYK-s tábor így meg úgy, bár szerintem akadnak itt elég hozzáértő arcok is.
Szerintem meg nem, hiszen mindenki tudja, hogy mi lesz az idejével szerintem(meg oda nem jó, úgy is valami reptoiddal állnának elő) :)
Azért is fogalmazódott meg bennem mivel múltkor olvastam, hogy egyesek milyen fiatalok itt.
max délelőtt..de vannak ám itt bőven az idősebb korosztályból is.pl szomszédomon aki 64 éves mondta hogy itt szokott kertészeti tanácsokat kérni.én meg úgy tettem mintha nem ismerném az oldalt:DD
A másik meg az hogy az okos telefonok világában bőven lesznek itt válaszok fiataloktól.
Ez oké TOXIC., de egy kérdésnél azt olvastam, hogy pl ha már szóba jött Hart ő még 16 éves(vagy mennyi).
Persze pl P.O.C már úgy tudom már "rég" kijárta, vagy van itt egy 28 éves válaszoló kb 75%-al aki jó, de vannak egészen fiatalok is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!