A számítógépem csak kb 20-ból egyszer kapcsolódik be. Mi lehet a baja?
Figyelt kérdés
Vagyis maga a gép elindul csak a monitoron ebből semmi sem látszik!2012. szept. 1. 20:01
2/5 anonim válasza:
nem olvastam el a kisbetűst bocsi
3/5 anonim válasza:
Alaplap hiba.
Az alaplap nem közli a tápegységgel, hogy bekapcsolásra került, így védelmi okok miatt a tápegység lekapcsolja az áramot.
Azaz mikor bekapcsolod, 1 jel megy a biosnak, tápegységnek hogy működési fázisra átálljon. Majd a tápegység vár egy megerősítést az alaplaptól, hogy minden rendben van-e. Ez az utóbbit nem kapja meg, és leállítja önmagát.
4/5 VLLBalázs válasza:
Ez bizony igaz alaplaphiba szerintem szerezz valami olcsóbb alaplapot bele amihez jók a cuccaid és pakold bele.
5/5 anonim válasza:
lehetséges még monitor vagy esetleg ram hiba. nálam ugyanez volt a ram hibánál csak akkor egyáltalán nem volt monitor jel. a monitort pedig úgy tudod tesztelni, hogy egy laptopra / másik gépre rákötöd majd 2-3 szor be és ki kapcsolod...
és igaza lehet az előttem lévőknek is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!