USB-t hogyan tudnám életre kelteni?
Figyelt kérdés
Van egy HP Vectra típusú gépem. Elég réggi PII-es, van rajta USB csatlakozó viszont nem tudom sehogy életre kelteni. Win98 fut rajta, más nem is nagyon menne el ezen a masinán. Az USB alaplapra épített.
Halottam valahol hogy ehhez le kell tölteni külön valami progit, mert a Win98 még nem kezeli. Viszont a driver-ek nem találtam semmi nyomot ami USB-re utalt volna.
2009. júl. 27. 15:52
11/11 anonim válasza:
"A júliusi toplista második helyére az Autorun/Inf fertőzés került, mely gyűjtőneve az autorun.inf automatikus programfuttató fájlt használó kórokozóknak. Az ESET szakértői szerint már nem csupán az USB kulcsok, de az USB portba csatlakoztatható MP3 lejátszók is hordozhatják a fertőzést, mely ellen a legegyszerűbben az automatikus futtatási funkció letiltásával védekezhetnének a felhasználók".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!