Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Hogy tudnám a képzeletem...

Hogy tudnám a képzeletem szüleményeit életre kelteni? Lehet egyeltalán?

Figyelt kérdés
ezek rajzok. ha kell hogy hogy hívják őket akkor elárulhatom. ha fontos elmondom hogy 7-en (az X nevű lénnyel együtt 8-an) vannak
2010. máj. 13. 14:28
 1/6 anonim ***** válasza:

Ragassz össze sok papírt és a szélükre rajzold őket a mozgás minden fázisában. Pörgesd a papírt és olyan lesz mintha élnének és mozognának.

viccet félretéve szerintem nem lehet életre kelteni. Az élet nem horror film.

2010. máj. 13. 14:40
 2/6 anonim ***** válasza:

Nem lehet életre kelteni őket.

Esetleg valami okkultista képes lehet rá, de hát akkor gonoszak lesznek. :S

2010. máj. 13. 14:57
 3/6 A kérdező kommentje:

de akkor is gonoszak lesznek ha én nem annak képzelem őket?

mert ahogy én képzelem őket kedvesek és engem védenek

2010. máj. 14. 18:26
 4/6 anonim ***** válasza:

keress rá a tulpákra.. igaz ez sem fog teljesen kielégíteni, de bizonyos szintig választ ad a kérdésedre.. van egy ilyen szimbólum, és akkor erősen koncentrálni kell.. valahol a távolkeleten szerzeteseknek ment, de ők ebben profik, belőlünk kéne legalább 100 ember ugyanarra koncentrálva.. bár ez csak az én véleményem.. szóval létrejön ez a tulpa, és kezdetben veled van, még jó társaság is lehet :D

de idővel elkezd deformálódni, gonoszabb lesz, ha szerencsétlen vagy akkor meg is ölhet... és eltűntetni olyan bonyolult mint megidézni..

2010. máj. 21. 22:14
 5/6 A kérdező kommentje:

7 lány: akiknek 5 neve az mint az enyém csak más nyelven, 1 a barátság figurám, egy pedig a gyerekkor emléke egy hercegnő.nem hinném hogy ezek amiket ha meg tudnák teremteni és védelmeznének, ezek gonoszak.a szörny pedig nem ilyesztő: cuki és félénk, ha összemegy kicsire képzeletben a vállamra ül. egyébként rájöttem: csak be kell hunynom a szemem.elképzelem őket és látom őket. hallom a hangjuk. érzem ahogy a vállamra száll a sárkányom. látom ahogy veszekednek és nevetnek.

tehát erre a kérdésre több válasz nem kell.

2010. máj. 22. 23:58
 6/6 anonim válasza:
neked bizony nem védelmező cuki vmik kellenek hanem egy jó pszichológus..:D
2010. jún. 2. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!