Hogy tudnám a képzeletem szüleményeit életre kelteni? Lehet egyeltalán?
Ragassz össze sok papírt és a szélükre rajzold őket a mozgás minden fázisában. Pörgesd a papírt és olyan lesz mintha élnének és mozognának.
viccet félretéve szerintem nem lehet életre kelteni. Az élet nem horror film.
Nem lehet életre kelteni őket.
Esetleg valami okkultista képes lehet rá, de hát akkor gonoszak lesznek. :S
de akkor is gonoszak lesznek ha én nem annak képzelem őket?
mert ahogy én képzelem őket kedvesek és engem védenek
keress rá a tulpákra.. igaz ez sem fog teljesen kielégíteni, de bizonyos szintig választ ad a kérdésedre.. van egy ilyen szimbólum, és akkor erősen koncentrálni kell.. valahol a távolkeleten szerzeteseknek ment, de ők ebben profik, belőlünk kéne legalább 100 ember ugyanarra koncentrálva.. bár ez csak az én véleményem.. szóval létrejön ez a tulpa, és kezdetben veled van, még jó társaság is lehet :D
de idővel elkezd deformálódni, gonoszabb lesz, ha szerencsétlen vagy akkor meg is ölhet... és eltűntetni olyan bonyolult mint megidézni..
7 lány: akiknek 5 neve az mint az enyém csak más nyelven, 1 a barátság figurám, egy pedig a gyerekkor emléke egy hercegnő.nem hinném hogy ezek amiket ha meg tudnák teremteni és védelmeznének, ezek gonoszak.a szörny pedig nem ilyesztő: cuki és félénk, ha összemegy kicsire képzeletben a vállamra ül. egyébként rájöttem: csak be kell hunynom a szemem.elképzelem őket és látom őket. hallom a hangjuk. érzem ahogy a vállamra száll a sárkányom. látom ahogy veszekednek és nevetnek.
tehát erre a kérdésre több válasz nem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!