USB-t hogyan tudnám életre kelteni?
Van egy HP Vectra típusú gépem. Elég réggi PII-es, van rajta USB csatlakozó viszont nem tudom sehogy életre kelteni. Win98 fut rajta, más nem is nagyon menne el ezen a masinán. Az USB alaplapra épített.
Halottam valahol hogy ehhez le kell tölteni külön valami progit, mert a Win98 még nem kezeli. Viszont a driver-ek nem találtam semmi nyomot ami USB-re utalt volna.
Szia!
Asszem ez amit keresel, de egy-két dolog angol lesz (pl. a Leállítás Shutdown, az Igen-Yes Nem-No)
Ezzel a programmal általában felismeri az új eszközöket. A Win98 viszont az USB portot elvileg magától fel kell hogy ismerje!
Ezt már kipróbáltam, de nem működött. Win98SE van a gépen, de nem USB 2.0 hanem USB 1.1
Lehet emiatt nem működik az amit te is írtál, mert az USB 2.0-ra van.
10:02-nek
HP Vectra VL 6/XXX Series 8
10:02-es vagyok.
Azt sem érzékeli hogy hardvert csatlakoztattál? Akkor vagy BIOS vagy nemtom.
Driverek tölthetőek le a géphez:
továbbá legfeljebb ha sürgős bele vehetsz usb-s kártyát
Ha erre az oldalra gondoltál, akkor innen már minden drivert letöltöttem. Sajnos nem látom a link végét, amit küldtél.
lang=hu&cc=hu&prodNameId=17253&prodTypeId=12454&
prodSeriesId=32847&swLang=13&taskId=135&swEnvOID=20
Jah, most látom, hogy ugyan arról az oldalról beszélünk.
Szerintem akkor még 1x nekiesek, és alaposan átvizsgálok a gépen mindent.
Köszönöm a segítségeket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!