HD 6950-ről 6970-re moddolástól lehet velemi baja?
Figyelt kérdés
A kártya MSI R6950 (referencia, 2 BIOS-os.) 2. Biosra felraktam a 6970 biosát, Shadereket is feloldotta. Hallottam hogy ez nem tesz jót a kártyának ez igaz lehet?2012. aug. 30. 17:52
2/6 anonim válasza:
Ha gyengébb a hűtése, akkor hamarabb fog tönkremenni, mivel többminden dolgozik, jobban melegszik.
3/6 A kérdező kommentje:
KB 5-10 fokkal melegebb. 60-70fok körűl van játékok alatt.
Nem mindegy mert 1-es biosban még mindig csak 6950-ként mehet. :)
2012. aug. 30. 19:17
4/6 anonim válasza:
60-70fok terhelés alatt? Nem szörnyü,de 60fölé én nem engedném. Kellene rá jobb hütőt szerezned.
5/6 anonim válasza:
Nem olyan sok még az a 70 sem.
GTX480-ak simán 100 fölött szaladgálnak :D (Legalábbis egy darabig...)
6/6 anonim válasza:
Hát maga a kártyában nem tesz kárt abban az esetben ha van rajta egy erős hűtés.Viszont ha egy Kb. referencia szintü hűtése van ami nem éppen hihetőnek hangzik akkor nem ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!