Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Túlmelegszik a videokártya....

Túlmelegszik a videokártya. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Hali! Van egy Zotac GTX 460 1Gb-os videokártyám, amivel az lenne a gond, hogy túlmelegszik. Mitől lehet? Már cseréltem rajta hűtőpasztát(nincs rajta túl sok vagy túl kevés) és még mindig, illetve egy plusz ventit is raktam a gépbe.

Ha nem oldható meg a hiba, szakember mennyiért javítaná meg körülbelül?

2012. aug. 28. 18:22
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Nem, nem mértem meg, de használtan vettem és ezért lehet a gond, tehát nem új a kártya, de látszik rajta, hogy vigyáztak rá, meg mondták, hogy tökéletesen működik, korrekt volt az eladó, mert ugye garanciás még, és nem hamis gari, megnéztem.
2012. aug. 28. 20:36
 12/16 anonim ***** válasza:
akkor mért nem viszed el megjavíttatni,ha ingyen van akkor úgyis mind1.
2012. aug. 28. 20:49
 13/16 A kérdező kommentje:
Mert Nem ebben a városban lett véve(Szeged, és Debreceni a gari) És nemtudom, kiszállítják-e, ha meg azt mondják, hogy ht sajnos nem kiszállítással vették a kártyát sry, fizetsd ki a benzinárat, arra nincs pénzem. Vagy tegyek egy próbát?
2012. aug. 28. 21:11
 14/16 anonim ***** válasza:

kérdezd meg hogy mi a szitu,menyiért viszik oda-vissza.

esetleg nincs olyan a környéken aki megcsinálná?

Vesd össze hogy melyik éri meg jobban és az alapján dönts.

2012. aug. 28. 21:40
 15/16 A kérdező kommentje:
Esetleg, akinek ugyanilyen kártyája van( Zotac GeForce GTX 460 1Gb ) nem töltene fel egy eredeti, nem MOD-olt BIOS-t?(Mert belenéztünk a kártyába és hát elég furcsák az adatok benne)
2012. szept. 2. 10:47
 16/16 anonim válasza:
Üdv! Nekem is volt egy ilyen videókártyám (Zotac GTX 460) és nekem is ugyan ez votl a problémám. Nekem nem oldotta meg semmi, ezért kicsit kutatgattam, és rengeteg panasz van a Zotac szériára, hogy túlmelegszik, és alapjáraton is terhelt. Ha jól tudom ezért is tiltották be a gyártását. De azért remélem, neked sikerül megjavítani/tatni. Nekem azt mondták szervízbe, hogy nem tudnak vele semmit kezdeni. Én úgy javítottam valamennyire a hibát, hogy MSI Afterburnerrel lejjebb húztam teljesítményt, és így nem hevült fel annyira.
2015. máj. 16. 22:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!