Szerintetek mikor lenne érdemes a gépemet fejleszteni?
Nos az a helyzet, hogy a jelenlegi gépem már igen csak elavult és szeretném fejleszteni. Azt nem tudom, hogy mikor tegyem ezt meg. Most aránylag szép árakat látok a ipon-on. Szerintetek az elkövetkezendő hónapokban az árak emelkedni v. csökkenni fognak; az újabb piacra dobott termékek miatt csökkenni fognak az árak (AMD)?
Úgy vagyok vele, hogy vagy most vegyek gépet vagy jövő február-márciusban? Ti hogy gondoljátok ezt?
Azt megjegyezném, hogy mindenképpen AMD-s konfigot szeretnék (újítanom kell majd az alaplapot; memóriát; videokártyát és a processzort is).
Előre is kösz a válaszokat! ;)
Játék lenne az első, de mivel szoktam videózni, fraps-szel felvenni játékokat, ezért a videó renderelésnél is jónak kell lennie. Szóval akkor lehet, hogy most fogok majd vásárolni.
Persze bárki írhat még véleményt, szívesen fogadom, hogy ő mit is gondol! :)
Amint van rá pénzed.
Ha azt várod, hogy kijöjjenek az új eszközök, és lenyomják az árakat, akkor majd az új eszközöket szeretnéd.
De azoknak még magas az ára, ezért el kezded várni, hogy lejjebb essen az áruk, stb. stb. stb.
Házam, merevlemez és optikai meghajtóm van (házam ATX-es).
Jelenleg 100.000Ft-om van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!