Navon Platinum 10 vagy Windows 8 Tablet PC? Melyik a jobb?
Igen. Ma kipróbáltam a 159 ezres Galaxy Tab 10.1" -ost és képzeld sokkal lassabb volt, mint a Navon Platinum 10-em.
Én csak 2 hátrányt tudok a javára írni: hogy nincs hátlapi kamerája, és hogy a kijelzőjének a belátási szöge kisebb.
Egy kérdés: neked ha egy kézzel fogod a szélén, akkor a kijelzőn nem keletkezik egy kis ideiglenes elváltozás? Tudod, olyanra gondolok, mint amikor megnyomunk pl. egy LCD felületet.
Sziasztok!
Én is egy tablet vásárlás előtt állok, és megtaláltam a Navon Platinum 10-et. Nagyon megtetszett a készülék, de mivel ez lenne az első tabletem, ezért elég tapasztalatlan vagyok. Tudnátok írni róla egy véleményt? Nagyon megköszönném, a neten igazából semmit nem találok róla...
Sajnos a Hdmi kábel evvel a kernel verzióval ami rajta van,nem fog menni. Támogatottságáról, szoftverfrissítésről nincsenek információk,így gyanítom, Tv-re kötésnek lőttek. Ezt leszámítva jól működött, amíg Édesapám jewel játéknál észrevette h halványodik a kijelző,majd becsíkozott és szétesett örökre. Go service. 7végén lesz 1hónapja h odavan és semmi hír :-(
Nagyjából ennyik a tapasztalatok!
Sziasztok! Én is vettem egy ilyen készüléket 3 hete és a bal felső sarkában nekem is jelentkezett egy ujjvégnyi elváltozás. Nektek is gy kezdődött? Szervízben megjavították?
Közben megrepedt a plexije is, használat nélkül. Elég érdekes...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!