Mitől kell félnem, ha gamer laptopot szeretnék venni?
Figyelt kérdés
Mi bajok szoktak lenni ezekkel, és mennyi ideig bírják ?2012. aug. 27. 20:52
1/8 anonim válasza:
Laptopot nem igazán szoktak használni játékra.Kisebb a teljesítményük,jobban melegednek,mint egy Desktop PC.Ha nap mint nap hordozni kell,akkor oké meg lehet venni,bár eszméletlen drága(Alienware),de sokkal ajánlatosabb egy asztali gépet venni.
3/8 anonim válasza:
Ez egy nagyon jó laptop,lehet játszani rajta,de ebből az árból egy prutál PC lenne,de te tudod.
5/8 A kérdező kommentje:
Mondjuk nem tudom hogy mennyire lenne lényeges nekem a mobilitás, ez majd szeptemberben derül ki, mert ha nem kell, akkor szerintem én is asztali gépbe fektetek be.
2012. aug. 27. 21:03
7/8 Rambo75 válasza:
265k-ból olyan gépet összeraknak neked, hogy mos főz takarít.
Viccet félretéve, tényleg jobban járnál a desktop pc-vel ha nem (lesz?) szempont a mobilitás.
Ha mégsem lesz muszáj a hordozhatóság, akkor később tegyél fel egy új kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!