Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyik laptopot válasszam az...

Melyik laptopot válasszam az alábbiak közűl?

Figyelt kérdés

Kinéztem 3-at. Tudom, hogy nem ugyanaz a kategória, de nem tudom eldönteni, hogy melyik legyen. Egyetemre kellene. Melyiket találjátok jobbnak?

[link]

[link]

[link]

2012. aug. 27. 01:25
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Én az Acert választanám így első ránézésre.

De mélyebben nem menetem bele az elemzésbe.

2012. aug. 27. 01:29
 2/12 anonim ***** válasza:
Szerintem is az Acer a legjobb.
2012. aug. 27. 03:37
 3/12 anonim ***** válasza:
Az Acer a legjobb I5-os proci nem is draga jo marka+ ha jatekra van kedved tudsz rajta mert nem integralt a videokartya :D
2012. aug. 27. 06:53
 4/12 A kérdező kommentje:

Elég sokáig vizsgáltam a laptopokat. Szeretném, hogy ezeket az infókat figyelembe véve írjátok meg, hogy így is a acert választantok-e.

ACER [link]

Hardver szerint valóban az acer a legjobb, de sajnos amint elkezdtem teszteket nézni kiderült, hogy ennek is vannak hibái, akárcsak az összes többi laposnak. Gyűjti az ujjlenyomatokat és csillogó képernyője van, kb. 30 fokos betekintési szöggel, ami annyit jelent, hogy kényelmesen csak egyetlen egy személy tudja nézni.

Lenovo [link]

Kicsit gyengébb a videokártya, a processzor ugyan az mint az Acer-é. Állítólag a Lenovo megbízhatóbb márka, nagyobb az üzemideje. Van ujjlenyomat olvasója, habár ez már szinte fölösleges, nem döntő dolog a gép vásárlásakor.

Sony vaio [link]

Nagyobb ár, gyengébb hardver. A márka nagyon sokba kerül gondoltam elsőre, de ha jobban megnézem a processzor se sokkal gyengébb és a videó kártya jobbra van értékelve. [link] Plusz még adnak egy windows 7 home pro-t is, ami jól jönne, hogy legyen eredetim, habár elég jókat lehet leszedni erre specializált oldalakról. Valószínűnek tartom, hogy ez a laptop bírná egy feltöltéssel legtovább. Anyagösszetétele jobb, mint a másik kettő és az eszmei értéke is nagyobb. Ha kivonnám az árából a windows-t akkor egy baráti árat kapnék.

2012. aug. 27. 08:40
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Hogyha csak egyetemre kell akkor eleg az i3-as proci sztem en jatekos szemmel Acer/Lenovot janlanam amint leirtad az Acer nem a legjobb marka lehet hogy igazad van de nezzuk azt is hogy melyik a nagyobb marka az Acer vagy a Lenovo.Sztem az Acer.A Sony Vaionak csak a márkáert kell annyit fizetni nem rosz az sem soha nem volt laptopom nem is akarok.Acer vagy Sony Vaio de lehet jobb a Sony a márka alapjan.. nemtudom :|
2012. aug. 27. 08:59
 6/12 anonim ***** válasza:

Akkor is Acer.

Hidd el nagyon jó márka, rengeteg ismerősömnek van és még soha nem volt vele gond.

Ráadásul most nekem is az lett végül, az M3-as sorozatból.

Brutális meddig bírja.

2012. aug. 27. 12:47
 7/12 anonim ***** válasza:
Mire erted azt hogy meddig birja ? Addig ameddig lemerul.. nehogy azt hidd hogy azert mert Acer azert merul kesobb le..
2012. aug. 27. 14:28
 8/12 anonim ***** válasza:

Az M3 sorozat már az ultrabook kategória és valóban hozza az akku üzemidőt. Erre írtam.

Ez valóban nem márkától függ, de szeretnek a gyártók kicsit többet mondani általában, mint a valóság.

2012. aug. 27. 14:34
 9/12 anonim válasza:
100%
Szerintem is az Acer érné meg,mivel a sony sztem ahhoz képest kicsit túl van árazva,a Lenovo sztem meg nem annyira elterjettebb/vmivel gyengébb mint az Acer.Én mindenképpen ezt választanám.:) Én is sokat gondolkozom,mert akarom cserélni a gépemet laptopra,de nem akarok rá sokat szánni és a gépem sem ér már valami sokat .. valószínű hogy nekem nem fog összejönni valami profi laptop,de nem is játszásra kéne :D
2012. aug. 27. 15:39
 10/12 A kérdező kommentje:

Nekem se játszásra kell, csak valami jó konfiguráció után kutattam. Megveszem az Acert.

Köszönöm a segítségeteket!

2012. aug. 28. 14:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!