Melyik laptopot válasszam az alábbiak közűl?
Kinéztem 3-at. Tudom, hogy nem ugyanaz a kategória, de nem tudom eldönteni, hogy melyik legyen. Egyetemre kellene. Melyiket találjátok jobbnak?
Én az Acert választanám így első ránézésre.
De mélyebben nem menetem bele az elemzésbe.
Elég sokáig vizsgáltam a laptopokat. Szeretném, hogy ezeket az infókat figyelembe véve írjátok meg, hogy így is a acert választantok-e.
ACER [link]
Hardver szerint valóban az acer a legjobb, de sajnos amint elkezdtem teszteket nézni kiderült, hogy ennek is vannak hibái, akárcsak az összes többi laposnak. Gyűjti az ujjlenyomatokat és csillogó képernyője van, kb. 30 fokos betekintési szöggel, ami annyit jelent, hogy kényelmesen csak egyetlen egy személy tudja nézni.
Lenovo [link]
Kicsit gyengébb a videokártya, a processzor ugyan az mint az Acer-é. Állítólag a Lenovo megbízhatóbb márka, nagyobb az üzemideje. Van ujjlenyomat olvasója, habár ez már szinte fölösleges, nem döntő dolog a gép vásárlásakor.
Sony vaio [link]
Nagyobb ár, gyengébb hardver. A márka nagyon sokba kerül gondoltam elsőre, de ha jobban megnézem a processzor se sokkal gyengébb és a videó kártya jobbra van értékelve. [link] Plusz még adnak egy windows 7 home pro-t is, ami jól jönne, hogy legyen eredetim, habár elég jókat lehet leszedni erre specializált oldalakról. Valószínűnek tartom, hogy ez a laptop bírná egy feltöltéssel legtovább. Anyagösszetétele jobb, mint a másik kettő és az eszmei értéke is nagyobb. Ha kivonnám az árából a windows-t akkor egy baráti árat kapnék.
Akkor is Acer.
Hidd el nagyon jó márka, rengeteg ismerősömnek van és még soha nem volt vele gond.
Ráadásul most nekem is az lett végül, az M3-as sorozatból.
Brutális meddig bírja.
Az M3 sorozat már az ultrabook kategória és valóban hozza az akku üzemidőt. Erre írtam.
Ez valóban nem márkától függ, de szeretnek a gyártók kicsit többet mondani általában, mint a valóság.
Nekem se játszásra kell, csak valami jó konfiguráció után kutattam. Megveszem az Acert.
Köszönöm a segítségeteket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!