Szerintetek erre a célra jó egy iPad?
Figyelt kérdés
A barátnőm fősulira jár ugye sokat kell jegyzetelniük gondoltam mivel jól gépel ezért könnyebb lenne neki gépelni mint írni!Na most ilyen célra megfelel egy iPad?Vagy inkább mini laptop?Van laptopunk de nagy is,az elem sem bír ki 2óránál többet és hát ugye macerás is!Tehát iPad megfelelne a célra?és Apple nál vannak ezek a wifi-s billentyűzetek az kopatibilis az iPad-al ugye!köszönöm a válasszt2012. aug. 26. 14:46
11/13 anonim válasza:
az apple honlapja szerint nem kell. Akkor töltöd amikor csak jól esik és addig ameddig tetszik, viszont ajánlott havonta egyszer teljesen feltölteni és aztán teljesen lemeríteni.
12/13 anonim válasza:
Nekem volt iPad 2-m (eladtam es vettem helyette Nexus 7-et) es tenyleg birja aktiv hasznalat mellett olyan 8-10 orat netezessel youtube meg filmnezesnel, ha komolyabb grafikat igenylo jatekokkkal jatszik az ember rajta akkor persze kevesebb, de minimum 5 orat mindenkeppen bir! (max fenyeron!)
13/13 anonim válasza:
Lehet, hogy már kicsit késő, de én inkább vennék egy 128-as MacBook Air-t. 11 vagy 13 inch-eset. a 11 9 órán át, a 13 12 órán át használható. És van hozzá billentyűzet. És ha nagyon gyorsan gépel valaki, akkor az IPad (és minden más tablet, telefon stb.) beakad és Apple helyet azt írja, hogy "ple".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!