Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Szerintetek erre a célra jó...

Szerintetek erre a célra jó egy iPad?

Figyelt kérdés
A barátnőm fősulira jár ugye sokat kell jegyzetelniük gondoltam mivel jól gépel ezért könnyebb lenne neki gépelni mint írni!Na most ilyen célra megfelel egy iPad?Vagy inkább mini laptop?Van laptopunk de nagy is,az elem sem bír ki 2óránál többet és hát ugye macerás is!Tehát iPad megfelelne a célra?és Apple nál vannak ezek a wifi-s billentyűzetek az kopatibilis az iPad-al ugye!köszönöm a válasszt

2012. aug. 26. 14:46
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
megfelelne
2012. aug. 26. 14:46
 2/13 anonim ***** válasza:
Viszont ha wifis billentyüzet is kell akkor már nem is annyira kompakt a dolog, kb mintha egy laptopja lenne vagy tévedek?
2012. aug. 26. 14:49
 3/13 A kérdező kommentje:

hát lehetséges!de abból jó hogy 10 órát tudná használni!ugyanis nem tudná mindig tölteni!namost egy laptop nem bír ki annyit!a miénk meg végképp nem!

ezek a minilaptopok nem tudom mienek azért kérdem,hogy esetleg aki jártasabb ilyen témában az segíthetne!

2012. aug. 26. 14:56
 4/13 anonim ***** válasza:
Honnan veszed hogy 10 órát tudná használni, milyen aksija van, egy dizelautóé?
2012. aug. 26. 15:00
 5/13 A kérdező kommentje:
egy tesztben olvastam,hogy közel 10 órát lehet használni 1 töltéssel
2012. aug. 26. 15:10
 6/13 anonim ***** válasza:
Mindezt úgy hogy aktiv a képernyő, wifi, stb? Mert akkor az ipad egy csoda.
2012. aug. 26. 15:16
 7/13 A kérdező kommentje:
a 10 órás használat az 10 órás használat mind1,hogy mi van bekapcsolva vagy mi nincs!
2012. aug. 26. 15:20
 8/13 anonim ***** válasza:
Olyan mint a telefon, ha telefonálsz kevesebb ideig bírja. Minél nagyobb az erőforrás használat, annál jobban merül.
2012. aug. 26. 16:03
 9/13 anonim ***** válasza:

Véleményem szerint megfelelne. Ugyebár nem folyamatosan lenne használva napi 10 órát. Én naponta rengeteget használom és így is napokig bírja. Tegnap este 9százalékos akksival kezdtem el youtubeon nézni egy 2 órás filmet (wifin) és 2százalékkal fejeztem be. Ma reggel még nem kapcsolt ki.

A billentyűzet amire gondolsz az pedig bluetoothon megy ami sokkal de sokkal kevesebbet fogyaszt mintha wifin menne. [link]

Mindemellett ott van az hogy lényegesen mobilabb, nem kell ki-be kapcsolgatni sem.

2012. aug. 26. 16:55
 10/13 A kérdező kommentje:
igen igen!már egyébként megvettem!én nem ilyen billentyűzetre gondoltam,hanem a docking station keyboard-ra gondoltam ami ugyebár abszolút nem fogyaszt többletenergiát se wifi se bluetooth-ot nem kell hozzá!anyi kérdésem volna hogy először le kell meríteni majd feltölteni vagy nem!nem lessz gondom az elemmel?
2012. aug. 26. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!