Hol találok tabletszakértőt, aki segít, hogy ipad, ipad2, andoid vagy milyen tabletet lenne érdemes vennem?
Nekem iPad2-m van. Használok Androidos eszközöket is.
Ha csak email/böngészés a cél, akkor mindegy, hogy mit veszel. Ha ennél többet szeretnél, akkor bármi márkás, normális Androidos tablet.
én azért szeretem ipadet, mert mindent lehet vele csinálni. vérnyomásmérő, egészségi dolgok, tv irányítás, helikopter, falon mászó autó, ezért én is az ipadra szavazok. a jailbreakkel meg maga az álom.( én csak a cydia miatt jailbreakeltem, szeretem támogatni a fejlesztőket)
csak a sok hülye, akinek nincs honnan tudná, hogy mire jó??
nekem samsung galaxy s2 öm van , néha lefagy, e az ipad 1 év alatt egyszer akadt ki, és ki se kellet kapcsolni, csak megnyomni a home gombot, és már használhatod. nehogy vmi. samsung szart vegyél!!!!
a minőséget meg kell fizetni.
( várom a kedves androidosok pontozàsát)
Nekem iPad2-m van.
Copy/Paste maga a rémálom.
Rendszeresen újra kell indítanom, mert belassul, nem kapcsolódik WiFihez, nem tölti le a leveleimet, nem talál ki internetre, stb.
Csak az iPad miatt plusz egy töltőt kell cipelnem, minden mást tudok ugyanazzal a töltővel tölteni.
Hogy a Samsung szar-e, és hogy az iPad képviseli-e a minőséget, arról meg annyit, hogy a borítás és az akkumulátor kivételével a Samsung gyártja az iPad-eket...
Mindenki isteníti az ipadot, de annak is sok hibája van:
nem játszik le flasht
csak appstore-ból lehet alkalmazásokat telepíteni
szar a beállítások menü
drága
rendesen csak jailbreakkel használni
az egész felülete olyan csillogós gagyi kínai szirupos szar
ha frissíted akkor mindig jóval lassabb lesz a rendszer, természetesen a régebbi rendszert nem rakhatod rá vissza -vegyél újat köcsög-
a többi dologban am tényleg nagyon jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!