Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Merevlemez probléma! Tudnátok...

Merevlemez probléma! Tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés
Olyan problémám lenne ma bekapcsoltam a gépem és ugye van egy 500GB vinyóm ami kettő partícióra van bontva és a D meghajtót nem észleli azon van a steam meg sok fontos dolgom. Megakarom nyitni sajátgépről nem tudom válasz "Hiba memórialapon belüli művelet végrehajtásakor D:/ nem elérhető" újra indítottam a gépet és kiírt a windows, h a merevlemezzel van vmi leellenőrizte a C-vel semmi baja nem volt és a D-nél kiírt nagyon sok hibát és a végén Megszámolhatatlan probléma és nem csinál semmit vártam fél/1órát/2órát és semmit nem csinál, ott megakadt a folyamat akár hányszor újraindítom a gépet ott megáll.

2012. aug. 26. 13:24
1 2
 11/18 anonim válasza:
esetleg próbáld meg másik gépbe!Az megoldható?Hogy átvidd egy másik gépbe és ott a chkdsk? talán az segít!Soxor a windows maga alatt nem képes megcsinálni de másik gépbe megtudja!Próbáld ki!
2012. aug. 30. 11:13
 12/18 anonim válasza:
hát ha elindul és tudja anyukád használni akkor tegye de ne mentsen semmit rá inkább pendrivére ha most nincs pénzetek másik vinyóra!
2012. aug. 30. 11:16
 13/18 A kérdező kommentje:

#10. Most passzolom.

#11. okés átviszem haveromhoz megnézem.

2012. aug. 30. 11:51
 14/18 anonim válasza:
#11 :) egypróbát mindenképp megér! :)
2012. aug. 30. 11:53
 15/18 anonim válasza:

Majd írd meg sikerült e vele valamit kezdeni!

Nincs valmi informatikus a családba hátha tud segíteni? :)Nálamis van a család számára elfekvő ez meg az!Háha neki is akad! :)

2012. aug. 30. 11:54
 16/18 anonim ***** válasza:

(Mit jelent, hogy passzolok?)

Feltelepítettem újra a windowst.

Megcsinálta ugyan azt.

A windows update-et frissítette 7.6.7600.320-ra, ezután nem működik újra.

A memória diagnosztikát nem futtattam, inkább a windowst telepítettem a másik lemezről.

Nem találom a megolfást. Magától frissített, annak ellenére, hogy elvileg nekem kellene eldönteni, letöltöm-e egyáltalán.

Félek a kékhaláltól, kíváncsi vagyok, mikor találkozok vele megint.

Egyébként a hálózati kártyám egy intel 1218-v, 64 bites windows 7-em van.

Bármilyen ötletre nyitott vagyok, nekem már végképp nincs.

:(

2016. jún. 26. 21:12
 17/18 anonim ***** válasza:
Mi a... bocs, nem ide akartam írni :D :s
2016. jún. 26. 21:14
 18/18 bresser válasza:
Hello, nekem is ez a problémám, újra tettem a gépem majd miután végeztem beraktam a videokártya driver cd-jét, de amikor el akarom indítani akkor ezt írja ki: "Hiba memórialapon belüli művelet végrehajtásakor". És ez elég gáz mert így konkrétan nincs videokártyám, mit tegyek ?
2016. aug. 14. 19:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!