Külső merevlemez probléma. Nagyon FONTOS! Mit csináljak?
Tegnapelőtt vettem egy új külső merevlemezt, majd több, mint 200 GB számomra nagyon fontos adatot mentettem el rá, mielőtt újrapakoltam a laptopom.
Most, hogy feltettem a Win7-et a laptopra, és csatlakoztattam a külső merevlemezt nem várt probléma lépett föl:
Nagyon kétségbe vagyok esve, hogy mit lehetne tenni, mert nagyon fontos adataim vannak ezen a winyón.
Azonban egyszerűen nem tudok mit kezdeni vele... [link]
Előre is köszönöm a segítséget! Nagyon nagy szükségem van rá...
Én pendrive-nál találkoztam ilyennel, de akkor az formázás után használható volt (talán a nem megfelelő leválasztás okozza). Bár ez téged vszeg nem vigasztal.
Másik usb porton, vagy másik gépben sem megy?
Ha USB kábelhosszabbítót használsz, akkor kiiktathatnád, és próbáld meg anélkül!
Ha sehogy sem megy, akkor még azt is el tudom képzelni, hogy a tokból kiszedve működhet a vinyó, közvetlenül beszerelve az asztali gépbe, de ez se 100%.
Vidd el ide: [link]
Ők majd lementik a tartalmát.
azzal még várjál
tegyél be egy linux live cd-t és próbáld meg azzal is
nekem is volt ilyen, talán azt meg ezzel oldottam meg:
de ez nem biztos
Tudom, hogy drága a Kürt.
De nem biztos, hogy jó ötlet rábízni egy nem túlságosan hozzáértőre, hogy megpróbálja visszaállítani a pótolhatatlan dolgait, mert lehet, hogy csak még nagyobb galibát okoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!