Miért utálják sokan Bill Gates-t?
Bírom, hogy mindenki szidja Bill-t, de ha csak az összes ember fele olyan okos lenne, mint ő akkor a világ sokkal jobb lenne. Nem véletlen lett ő a világ leggazdagabb embere. Aki pedig azzal jön, hogy ellopta az Apple GUI-ját annak az arcába tolnám ezt az idézetet:
"A jó művész másol, a nagy művész lop" - Picasso
Szerintem Steve Jobs egy nagyképű bunkó volt, de a zsenialitása az megkérdőjelezhetetlen. Bill Gates-t, mint embert is sokkal többre tartom, mint Jobst...
Nem értem mit tett ez az ember ellenetek?
Bill fikázása divat.
De azért segget nyalni sem kell kedves kérdező:D
Üzletemberek,ha olyan remek ember...honnan is tudod,mert ez jött le a TV-ből?Ne légy nevetséges.
Tudsz te egyáltalán valamit is Jobs életéről? Kirúgták a saját cégétől (igen, az Appletől), de felállt a padlóról, az égig vezette a PIXAR-t (Toy Story ugyebár) majd visszatért az Applehöz, ahol iPod, majd iPhone és iPad-eket alkotott. Csak úgy viccbű'. Ja, és tette mindezt úgy, hogy élete utolsó 7 évében hasnyálmirigyrákos volt. Emellett buddhista, és egyáltalán nem bunkó. Ja, és amennyire én tudom.. nem Bill fejlesztette ki a Windowst. Amikor a Harvardra járt, egyik haverja mutatta meg neki. Gates egy tisztességes összegért megvásárolta tőle, továbbvitte és egészen odáig ment, hogy emiatt kirúgták a Harvardról, mivel nem járt be órákra, hanem a Windowst tökéletesítette. Jobs pedig trendet alkotott. Nélküle kb. nem használnál egeret öreg. Ő látta meg benne a fantáziát. Nincs egy Apple termékem sem, nem vagyok újgazdag epülfánboj, de ez a megjegyzés szegény Jobs-szal szemben (RIP) szúrta a szemem.
(A Gatesre vonatkozó résznek én magam sosem olvastam utána, tavalyi angoltanárom mondta ezt.)
1.-nek!
Nem nyalom senkinek a seggét, csak ezt az embert már annyian megalázták, hogy zavar... amúgy meg aki milliárdokat adományoz a vagyonából az rossz ember nem lehet. Azt viszont bevallom őszintén: nem tudom, hogy Jobs adományozott valaha is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!