Miért akarnak sokan MacBook air és pro gépeket?
Amikor a fele annyiban kerülő laptopok simán leverik?
Kinézetre tényleg szép, de 400.000 Ft-ot nem ér meg. Vagy igen?
Valamilyen szinten még elvileg mindig biztonságosabb az oprendszere mint egy windows, meg aztán presztizs mivel te azt megengedheted, ha üzletember vagy akkor te komoly vagy mert apple cuccod van stb.
Az apple termékek szerintem régóta nem azért drágák mert sokkal többet nyújtanak, hanem az emberek vagyis a vásárlói közösségük beállítottsága miatt és mert az emberek így is megveszik :D akinek kell hagy legyen neki.
Az hogy fele annyiba kerülő laptopok simán leverik nem feltétlen igaz(a beépített hardvereket tekintve lehet), egy hasonló minőségű windows-os laptop szoftverekkel együtt simán kerül félmillióba.
Természetesen nagyon jó laptopokat kapsz 200 000 forintért, de az más kategória.
"egy hasonló minőségű windows-os laptop szoftverekkel együtt simán kerül félmillióba"
Ez marhaság...
Mutass nekem egy ilyet, ami szerinted "hasonló minőségű" és félmilla...
Első jókat mondott, gyakran csak presztizsből veszik, vagy olyanok, akik baromira nem értenek hozzá és azt gondolják, hogy ami drága, jobb.
A MacBook Air gépek nekem is tettszenek, de 400ezret még ha tudnék sem adnék érte. Hasonló specifikációkkal és (szerintem) sokkal szebb designnal, ha nem is fele árban de jóval olcsóbban lehet Windowsos gépet venni.
Én valami ilyesmit szívesebben vennék. Igaz ez nem SSD táras, hanem sima merevlemezes.
Az a szerencse, hogy ha már a gép belsejét kétszeresen megfizettetik akkor már a külső borítás anyaga nem harmat gyenge.
De amúgy ez csak saját tapasztalat, nekem pl. eddig még csak azért kellett laptopot cserélni (5éve használok laptopot, most a másodikat közel 3 év után cseréltem le) mert már réginek éreztem és tudtam egyet jó áron venni. De már én is hallottam olyanról, hogy pont garancia lejárta után halt meg az egyik ismerősöm laptopjában az aksi és nem volt olcsó a csere.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!