Valaki segítene összerakni egy pc-t?
Az a helyzet, hogy a nulláról szeretnék egyet összerámolni.
A kompatibilitás kérdésében, viszont bizonytalan vagyok, ami az alaplapot, memóriát, videókártyát és processzort illeti. DDR-3 foglalatos alaplapra és 4 magos processzort szeretnék. Ilyen feltétel mellett 50-60-ból ki lehetne hozni?
Psyho konfigja a másik lehetséges variáns, hogy jobb lap, gyengébb CPU. Vagy rosszabb lap, jobb CPU. Annyi előnye talán lehet az övének, hogy később alkalmas lenne még egy 7850 befogadására, így tudnál CrossFire-t alakítani belőle 1-1.5 év múlva, mikor már kevés lesz ez 1db 7850.
Ha úgy látod, hogy erre van REÁLIS esély, akkor az övét vedd. Ha úgy gondolod, hogy most kiadsz rá ennyit és a jövőben nem akarsz hozzányúlni egy darabig, akkor vedd az enyémet.
Jólvan, nagyok vagytok. Köszi a segítséget.
Még 2 kérdés.:D
Ehhez a házhoz elég a 400as táp? És azt hallottam inkább legyen benne 2 ugyanolyan memória, mint egy nagy. Igaz ez?
+1 Bosko-nak
Ja és Bosko és kérdező:
A konfigomban bennehagytam egy bill+egeret ami 5800 Ft. Ha azt kiveszed és hozzáadod a procihoz akkor emellé a lap mellé is kijön egy FX6100.
Nem kötöszkötésképp csakhát na :)
És így alaplap terén sem kell kompromisszumot kötni.
valószínűleg igen, de szerintem Bosko sem bánja a priviket.
Én biztos nem :)
Akkor ezzel naná, hogy élni fogok!
Zöld kéz all.;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!