Milyen gépet tudtok összerakni 96-ezerből?
Videókártya minusz, arra most nincs pénz,
illetve lenne , ha pl: itthon van házam, 1 dvd olvasó, 1 iró, egy 74gb tárhely, ezek mind 2006 körüliek, illetve , akkor vettük, szóval ha a tárhelyem, iró-olvasom, ház jólenne akkor azok mind minuszok, és ugy akkor csak alaplap,táp,proci,ram ,vidi kellene, igy drágább lenne, de megoldanám.
Remélem átláthatóan irtam, köszi a válaszokat.
//AMD-AMD konfigot irjatok.
Google. Nem bunkóságból mondom, de komolyan. Miért várja mindenki hogy mindent elmagyarázzanak neki GYK-n amikor mindenhez ottvan milliónyi leírás, kép, statisztika és útmutató.
tudom hogy nem bunkóságból, csak gondoltam míg valaki ir egy konfigot, oda irja a másik kérdésre is a választ, de igaz, el is felejtettem hogy megbirom én is keresni, köszi!
Játékra kell, de mondom, eddig kihuztam egy pentium d 915, hd 5450-el, akkor eleszek egy darabig az ujjal is.
De gondolom 74gb os meg dvd is IDE csatlakozós? PATA / ATA
sata helyett
everestel megnéztem a háttértárat, a Lemezes meghajtó SAMSUNG HD080HJ (80 GB, 7200 RPM, SATA-II)
IDE vezérlő Intel(R) ICH8 2 port Serial ATA Storage Controller - 2825
IDE vezérlő Intel(R) ICH8 4 port Serial ATA Storage Controller - 2820
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!