Mi a baj a GIGABYTE VGA-val?
"valami nagyon elit informatika szakon tanult, foglalkozik gépek összerakásával... (meg minden, gondolom értitek a lényeget...) és GIGABYTE-t ajánlott nekem."
Néhány gondolat.
Sose értettem, hogy miért hiszik sokan, hogy ha informatika akkor azzal együtt jár a hardveres tudás is. Én most fizika-matek szakra járok, a csoport másik része informatikára, mégis túlzás nélkül állítom, hogy az össze hardveres hülye.
Ettől elvonatkoztatva. A giga körül most sok a kavar. Egyesek azt mondják, hogy csak valami idióta találta ki mindenki megy utána és egyből szar a giga. Mások meg azt állítják ez objektív így van. Azért sokat számít ki mivel szívott. Én pl mostanság eleget a gigával, sajnos.
Persze teszem hozzá, hogy ezzel kapcsolatba itt nem szállok bele vitába, nem sok értelme van.
Itt is van az első néhány hsz-ben egy szép megemlékezés :)
Persze teszem hozzá, hogy az itteni hiba a GPU Boostból adódott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!