Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen RAM-ot vegyek ehhez az...

Milyen RAM-ot vegyek ehhez az alaplaphoz?

Figyelt kérdés
RAM-ot szeretnék venni ehhez az alaplaphoz: Gigabyte GA-MA790X-UD4 Azt tudom, hogy mind a 4 foglalat DDR2-es. Most 2X1 gigabyte OCZ Reaper HPC 8500 1066 MHz RAM van benn. Ehhez szeretnék még venni 4GB DD2-es 1066MHz-es RAM-ot. Már vettem boltba Kingmax RAM-ot ugyan azzal az órajellel, de csak sípol tőle a gép, szerencsére visszaadták az árat. Ezért nem merek netről rendelni, mert ha nem jó, akkor finoman szólva is b@szhatom. Várom a válaszokat!

2012. aug. 17. 21:14
 1/3 cianidetil ***** válasza:
Vagy csak ugyan olyat,minta ami bent van,vagy passzold el ami van(ez lenne a legjobb)és vegyél kit-ben.szerintem ha egyben veszed az a legjobb.Lehet találsz hozzá valami hasonló időzítésűt,de szerintem rengeteg bosszúságtól kíméled meg magad.
2012. aug. 17. 21:26
 2/3 A kérdező kommentje:

Vennék én hozzá ugyan olyan, ha lehetne még kapni.

Mellesleg gondoltam az eladásra is, de ami RAM-ot vettem a gépbe a 4GB Kingmaxot úgy is kipróbáltam, hogy csak az a két kártya volt a gépbe és akkor is sípolt. Szóval Nem jó bele sehogy se. Ergo én most egy kép alapján nem tudhatom azt, hogy ez most jó lenne vagy sem. Hiába ugyan az az órajel. El lehet ezzel szórakozni tudom én. Lehet, hogy 10-ből csak 1 lesz jó.

2012. aug. 17. 21:37
 3/3 cianidetil ***** válasza:

Ha elmész erre a linkre ,itt megtalálod hogy melyiket támogatja a lapod gyárilag!Van itt 1300-as is!Klikkelj jobb oldalt a support memroy list-re.

[link]

2012. aug. 17. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!