Van értelme ehhez az alaplaphoz SSD-t venni?
Figyelt kérdés
MSI 760GM-P23 FX2012. júl. 4. 17:19
2/15 anonim válasza:
Az alaplap sat2 szabványt támogat, tehát értelemszerűen a maximum olvasási sebessége 384 MB/s, ennél sok ssd nagyobb sebességgel olvas, de ha az olcsóbbak közül választasz, akkor még bőven belefér a sata2-be a sebességük.
3/15 A kérdező kommentje:
Tehát akkor felesleges venni, mert nem használná ki az SSD gyorsaságát mert nincs SATA3as csatlakozó az alaplapon?
Gyorsabb lenne ennél a merevlemeznél? [link]
2012. júl. 4. 17:43
4/15 anonim válasza:
Így is kétszer-háromszor gyorsabb egy szokványos lemeznél, az elérési időről meg ne is beszéljünk, ami a maximum sávszélességtől független dolog.
6/15 A kérdező kommentje:
Melyik lenne a legolcsóbb SSD-t amit tudnál ajánlani?
Rendszer alá kéne meg 1-2 programhoz, játékhoz, tehát szerintem egy 60-64GB-s elég.)
2012. júl. 4. 17:51
7/15 anonim válasza:
Én nem azt mondtam, hogy felesleges, és sokkal gyorsabb lenne bármelyik merevlemeznél.
8/15 A kérdező kommentje:
Tudnátok ajánlani egy legolcsóbb 60-64GB-s SSD-t ha szépen kérem?:)
2012. júl. 4. 18:02
9/15 anonim válasza:
Ez elég olcsó: OCZ Vertex2 60GB, kb. 15 000 Ft, elég jókat olvasni róla, viszont nem a legújabb darab.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!