Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Szerintetek mennyire jó ez a...

Szerintetek mennyire jó ez a HP Pavilion laptop?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

ár-érték arányban nem találtam nála jobbat..

Mindamellett hogy hordozható gépet szeretnék, alkalmanként játszanék is rajta (Skyrim pl.). Szerintetek elég jó ez?

2012. aug. 19. 09:46
 1/7 anonim ***** válasza:

Szerintem notebookon felesleges játszani, mert cefetül melegszik, és mivel nincs rendes hűtőborda, a hűtőpad sem segít. A melegedés megrövidíti az élettartamot.

Ez a gép is munkagépnek tűnik, nincs benne értelmes, játékra alkalmas videó.

2012. aug. 19. 09:54
 2/7 slakat ***** válasza:

Jó kis gép ez. A régebbi Pavilionokkal elég sok volt a gond(főleg a vga chippek leolvadása miatt) de ha hinni lehet a gyártónak, megoldották a hűtés problémákat. Amúgy ez egy class2-s vga, szóval elég jól hasít.

[link]

2012. aug. 19. 09:57
 3/7 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy felesleges játszani notebookon, de muszáj notebookot vennem, és a játékról sem szeretnék lemondani. Amúgy eddig egész jól megoldottam a melegedést úgy, hogy a ventillátornál keletkező porszőnyeget eltávolítottam rendszeresen (ez 20 foknyi hőmérsékletpluszt ad).

A "videó" alatt a videókártyát érted? Szerintem a 7670M elég jó kártya, a GF 6XX-ből is van amelyiket legyőzi.

2012. aug. 19. 10:02
 4/7 anonim ***** válasza:

nemtudom honan veted hogy 7670m nem alkalmas játékra

200ezer és alatt nem igen látni jobbat max hasnolót vagy hajszálnyit jobbat

lehet hogy nem egy asztali 7850 szintje

de laptopban azért ezel nagyon jól elehet játszadozni

Ha pl. Trinity van melete akkor még kicsit emeli teljesítményét

2012. aug. 19. 10:04
 5/7 A kérdező kommentje:
Amúgy arról tudtok valamit, hogy "rosszabb" e ez: "AMD Radeon HD 7640G + 7670M dupla GPU (1 GB DDR3 saját)" mintha egy sima 7670M lenne benne?
2012. aug. 19. 10:04
 6/7 anonim ***** válasza:

A8 Trinityre gondolsz?

videokártya teljesítménye megnö de ahogy látam tesztet (persze még elég új dolog ez)

nem számotevöen

és ha te processzort is igénylö játékot futatsz akkor talán intel jobb bár A8 4magos és nem gyenge

nemtudom én milyent venék lehet Trinity t de igazából jólene még várni szélesebb válsztékra talán

2012. aug. 19. 10:20
 7/7 anonim ***** válasza:

Linken Trinity van:)

csak én meg sem néztem mivel valszban irták 7670 t és csak az 1 válaszára irtam hogy "az mióta gyenge?"

2012. aug. 19. 10:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!