Vélemények erről a tablet-ről: dps Dream Tablet 7?
Eleinte új telefon volt a cél, de 25ezer forintért még galaxy mini-t is elég nehezen kapok.Aztán megláttam ezt a tabletet, ami tartalmazza az elvárásaimat(wifi/android). Persze nem lehet telefonálni vele, meg bluetooth sincs benne, de ezt a mostani telefonom tartalmazza.
Paraméterek:
-Processzor:1 Ghz
-Android:4.0 Ice Cream Sandwich
-magyar menü
-480x800 felbontás
-wifi
-beépítettmemória:4gb (bővíthető microSD)
A kérdésem még az lenne, hogy érdemesebb megvenni, mint 1 apróképernyős, lassú telefont kevés tárolóhellyel?
telefonnal? az hogy nézne ki?:)
Lófaszt se lehetne látni, a kép kockás lenne de rohadtul. Ha videótesztről van szó, annak igényesek kell lennie:)
a komolyabb fizetős 3Ds játékok közül a Chaos Ringset és a Final Fantasy 3mat vettem meg, az FF3 teljesen gyorsan futott, a chaos rings általában jól fut, csak a komolyabb csaták közben kicsit belagzik, de játszható.
a gta 3 meg nem túl izzasztó, 11 éves játék, a chaos ringsnél rondább, szerintem biztosan jól fut.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!