Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Toshiba vagy Packard Bell?

Toshiba vagy Packard Bell?

Figyelt kérdés

Két gép között vacillálok:

Toshiba: [link]

Packard Bell: [link]

AutoCad, MathCad, Axis és egyéb tervezőprogramok gond nélkül futtathatók legyenek rajta. Nem probléma, ha elfut rajta még néhány játék is.

Melyik megbízhatóbb? (ez nagyon fontos) Ár/érték arányban melyik éri meg jobban?

/Most egy Asus F5N szériás gépem van, ezeken elfut, de nagyon akadozik és lassú..gyakran lefagy/

A Toshiba lett először kinézve, de hirtelen mindegyik csak megrendelésre kapható..ezért keresek egy B verziót is. Ajánlhattok mást is, kb ennyi pénzért, bár sajnos beleszerettem a színükbe.. :)

Köszönöm!!

2012. aug. 15. 17:03
 1/6 anonim ***** válasza:
70%
Toshiba.
2012. aug. 15. 17:45
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi! Egy pár szavas indoklást is tudnál írni? Megköszönném :)
2012. aug. 15. 17:48
 3/6 anonim ***** válasza:
85%

A kettő közül én is inkább a Toshibát ajánlom. Megbízhatóbb gép ráadásul erősebb a videokártyája. Itt viszont, ha neten rendeled olcsóbb. Személyesen is elmehetsz érte. Az a fehér Toshiba nagyon jó vétel, ha pedig még tettszik is, akkor én azt venném a helyedben.

[link]

[link]

[link]

A HD7670M és a GT630M nagyjából azonos teljesítményűek.

A GT520MX kb 30 - 35% gyengébb, mint a GT630M/HD7670M.

2012. aug. 15. 18:29
 4/6 A kérdező kommentje:

Ha tehetném, nem csak egyszer értékelném a válaszodat hasznosra, hanem egymás után sokszor!

Nagyon szépen köszönöm utolsó!! Sokat segítettél!! :)

2012. aug. 15. 19:14
 5/6 Berti_92 ***** válasza:
100%

A kettő közül a Toshiba, sokkal erősebb a videókártyája, ami az autocadnél elég fontos...:D

Ha már pdastore, akkor itt van ez: [link]

Már ha megengedheted magadnak a plusz 10 vagy 15ezret..

Viszont ha igen, akkor mindenképp ez egy nagyon jó döntés, és itt írják is 1db 4Gigás modul van benne, így te még vehetsz bele még egy 4gigásat (ami kb 6e), amit én csak azért ajánlok, mert én is jártas vagyok mind az AutoCad, mind a MathCad terén, és hát az AutoCad nagyon érzékeny a memóriára, a hivatalos gépigénynél 4GB a minimum... És személyes tapasztalatból tudom mondani, hogy (főleg indításnál, de amikor már rengeteg layert használok és kb átláthatatlan a térképem már akkor is), tényleg érezhetőbb a gyorsulás, mert nagyon memóriazabáló egy program...(Én a 2011est és a 2013asat használtam/használom).

Na mindegy, szóval ajánlom a második 4GBos modul beszerzését, már ha üres a második slotod :D

2012. aug. 16. 11:13
 6/6 A kérdező kommentje:
Oh, köszönöm a szakmai választ :) Egyelőre úgy néz ki, hogy üres a második slotom..legalábbis nem tudok róla, hogy nem :) bár ez nem jelent semmit :) a memóriabővítést akármikor meg lehet csinálni? Tehát nem kell egyből úgy kérni a gépet, vagy igen?
2012. aug. 16. 12:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!