Miért van az hogy mindenki a Packard bellt szaroza?
Szerintem minőségibb mint 1 toshiba vagy valami szar!
Szerintem a packard bell 1 jó cég,(mivel az ACER leányválalata)
Nekem nincs packard bellem!!acerem van de már mindenhol azt halom hogy rossz meg ilyenek!
Amikor a barátomét használtam sokal jobbvolt mint az éngépem
(egyforma idős gépek) jobb kezelni a gombok jobbak meg szerintem gyorsabb is ugyhogy nem értem amikor azt mongyák hogy rossz a PB cég!!!
Én hála jó égnek nem hallok ilyen marhaságokat... :D
Felsőnek igaza van, a PB egy átlag márka, annyi különbözteti meg a többitől, hogy általában ő adja ki a legjobb ár/érték aránnyal rendelkező gépeket... Tehát ha ismered akkor itt egy példa: ami a mobiloknál a zte, a a laptopoknál PB. Persze ez nem teljesen igaz, csak h legyen valami elképzelésed.
Nem ismerik itthon olyan sokan, ezért is le lehet szólni... És nem gyár bivaly notebookokat, csak átlagfelhasználóknak casual meg közepes gamer gépeket...
De ez a legjobb hasonlat mégis: pár modellje egészen pofátlanul olcsó a benne rejlő hardwerhez képest, a többi modellje pedig átlagos, de azok is jó értékűek, viszont nem látsz mindenhol pbellt, sokan nem ismerik. (pont mint a zte :D)
Így így! Na srácok! Acer laptopom van, ZTE pengével pofázok és új swiftel hurcolászom a seggem!
Én már csak tudom mi a legalja a legjobbak között!!!! :D
De én minddel meg vagyok elégedve egyébként. :D
Mind jó márka annak aki olcsón akar jót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!