Vga kártya vagy lcd hiba?
Figyelt kérdés
Tegnap kilőtte a windows az nvidia driveremet, utána rá le is fagyott a gép. amikor inditottam újra akkor zöld, most meg már piros csikok vannak a képernyőn, ha felteszem a drivert be sem jön a windows, lefagy a töltésnél. legujabb nvidia driver, eddig is ezzel ment. boot előtt, után is csikoz. van mikor zölden, van mikor pirosan : kép : [link] 2012. aug. 15. 15:36
1/11 cianidetil válasza:
Két dolog lehetséges.Az egyik,hogy a VGA-d ramhibás lett,és elhatlt.A másik,hogy a tápod szállt el,és nem ad neki elég kakaót.Próbáld át egy másik gépbe a vga-d.Vagy kérj kölcsön valakitől egy másik tápot.Ezt csak így tudod kiszűrni.
2/11 A kérdező kommentje:
sajnos laptopról van szó nem tudok tápot cserélni. egyéb ötlet? a képernyőm nem lehet?
2012. aug. 15. 16:45
3/11 cianidetil válasza:
A képet sajnos nem látom,mert a linked a chrome web storera küld.Lehet,hogy csak hibás drivert tettél fel hozzá,esetleg más programmal ütközik.próbáld újrarakni.vagy ha beröffen,csinálj egy rendszer visszaállítást arra az időre,amikor még jó volt.Ha egyik sem akkor szervíz.
4/11 cianidetil válasza:
A képernyő egyébként a hibás vga-tól szokott tönkremenni.Szerintem nem valószínű.
5/11 A kérdező kommentje:
Drivernek nem sok koze van a boot előtti dolgokhoz, szoval azt kizartam az elejen. Nemtudom mi lehet
2012. aug. 15. 17:50
6/11 cianidetil válasza:
Biosban nem matattál?Esetleg egy default settings?
7/11 A kérdező kommentje:
Semmit nem csinaltam, neteztem es egyszercsak meghülyult
2012. aug. 15. 18:00
8/11 cianidetil válasza:
Akkor sajnos lövésem sincs! :(
Esetleg próbát tehetsz egy régebbi driverrel.
9/11 A kérdező kommentje:
drivert felejtsétek már el, mert semmi köze hozzá.
2012. aug. 15. 19:17
10/11 cianidetil válasza:
Mivel ezt te írtad: "ha felteszem a drivert be sem jön a windows" szerintem mindenki ebből indulna ki.ezkszerint valami köze csak van.de nem vitázni akarok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!