Nvidia GTX 550Ti. Úgy látom, ez lesz az én keresztem. Előzetes ismeretség, tesztek olvasása nélkül beleugrottam 1 ilyen kártya vásárlásába, és most a falra mászok, kicseréltettem garanciában, de mindig ugyan az a hiba. Részletek bent. Mit tegyek?
1 hete vettem a kártyát! Azóta fagy a gépem, illetve megáll, majd megint megy a játék, majd kék halál....
Az előző GT 240-emet cseréltem le, azzal nem volt semmi ilyesmi gond.
Vettem egy Core 2 quad 19400-as procit a gépembe, mert azt írták, hogy a 2 magos proci már kevés ehhez a kártyához...
De a fentebb említett hiba továbbra is fent állt, így már gondoltam, hogy nem az volt a ludas.
Bevittem a gépemet, megnézték a hibát, kicserélték a kártyát egy másik, de ugyan ilyen típusú GTX 550Ti-re..
Ott jó volt, bár csak 5 percig teszteltem.
Hazahoztam, megint ugyan ezek a hibák!
Azóta már minden másra gyanakodtam, alaplap, ram, winchester... Mindenféle diagnosztikát futtattam, de semmi változás. Fagynak a játékok, kékhalál, meg minden!
Próbáltam új, nagyobb táppal, mondták, hogy lehet az is a hiba. De azzal is maradtak a gondok. Kicserélgettem a ramokat. Azzal is. Már tényleg mindent csináltam, de azóta van ez a gond, mióta megjött az új videókártya.
Akár az első, akár a második... :)
Most mit tudok tenni? Visszaviszem egy 3. kártyára cserélni? Vagy mi a tök?
Nem, szerencsére.
Ott voltam, láttam mindent...
Kicserélték 1 vadonat újra ott a szemem előtt.
Azért mondom, hogy 2 kártya már csak nem lehet rossz.
Az alaplapomnak lenne baja? De az előző kártyával meg semmi gond nem volt. A GT 240-el...
Én már komolyan nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!