Ezen a Laptopon futna a Scania Truck Driving Simulator?
A laptop ez lenne: [link]
És itt lenne a játék minimális és ajánlott gépigénye: [link]
Simán. Az a laptop még az ajánlott gépigénynél is erősebb. De remélem nem a Radiumnál szeretnéd megvenni. Azt a webshopot nagyon sok helyen szidják, mert nagyon nem korrektek. Egyébként a négymagos i7 laptopban felesleges. Ha játékra kell, akkor egy i5 és minimum egy GT540M videokártya bőven elég.
Ezzel szerintem jobban járnál.
A GT620M azonos teljesítményű a GT540M-mel.
Nincs mit :) Én a Dell Inspiron gépeket nem tarom annyira jónak, de ez is alkalmas nagyobb gépigényű játékok futtatására és 3 év garanciát adnak rá. Talán tetszeni fog. Ezen az ezüstön kívül kapható még Kék, Fehér, Narancssárga, Rózsaszín és Piros színben is. Ebben is a legújabb generációs i5 processzor van, mint a Lenovo gépben amit ajánlottam.
Játékra ez volna a legjobb választás. Az ebben levő HD7730M kb. 30% erősebb, mint a GT540M. Az i5 Ivy Bridge processzor pedig szintén megfelelő teljesítményű. Játékok szempontjából a videokártya teljesítménye sokkal fontosabb, mint a processzoré.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!