Miért laggol a játék az L850-13Q Laptopon?
Vettem egy L850 13 Q Laptopot.
Adatai:
CPU típusa Intel core i5 2450M, 2900 MHz (29 x 100)
Alaplap neve Type2 - Board Vendor Name1 Type2 - Board Product Name1
Alaplapi lapkakészlet Ismeretlen
Rendszermemória 4055 MB- 6GB
BIOS típusa Insyde (04/24/12)
Kommunikációs port BT Port (COM65)
Megjelenítés
Videokártya AMD Radeon HD 7600M Series (2048 MB)
Videokártya AMD Radeon HD 7600M Series (2048 MB)
Képernyő Általános PnP képernyő [NoDB]
Például a World of Warcraftban és a GTA4-ben laggszerű akadások figyelhetőek meg, ha gyorsan megyek kocsival, a játék belassul 1-2 másodpercre kb 5 másodperces időközönként. Végig stabil 50-60 FPSem van. A Battlefield 3 ban például nem figyelhető meg ez a jelenség, szépen minden megy. Minden driver a legfrissebb. Windows 7 Ultimate 64 bites oprendszer van.
UI.: Tudom, hogy a laptopot nem játékra találták ki, de ezek régebbi játékok és el kéne vinnie őket.
A GTA IC hiába régi, az optimizálatlansága miatt az igénye talán a mai játékokéval vetekszik.
Betöltés közben van gubanc, lehet hogy a ramoddal, vagy a winchesterrel van baj, legalábbis én erre tippelnék. Nem ad ki kerregő hangot? Nekem van ASUS netbookom, amin 10-15FPS-el megy a GTA IV, viszont hozzád hasonlóan néha beszaggat, és akkor a winchester furcsa hangot ad ki, vagy mintha hirtelen be akarna tölteni valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!