Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért laggol a játék az...

Miért laggol a játék az L850-13Q Laptopon?

Figyelt kérdés

Vettem egy L850 13 Q Laptopot.

Adatai:

CPU típusa Intel core i5 2450M, 2900 MHz (29 x 100)

Alaplap neve Type2 - Board Vendor Name1 Type2 - Board Product Name1

Alaplapi lapkakészlet Ismeretlen

Rendszermemória 4055 MB- 6GB

BIOS típusa Insyde (04/24/12)

Kommunikációs port BT Port (COM65)

Megjelenítés

Videokártya AMD Radeon HD 7600M Series (2048 MB)

Videokártya AMD Radeon HD 7600M Series (2048 MB)

Képernyő Általános PnP képernyő [NoDB]

Például a World of Warcraftban és a GTA4-ben laggszerű akadások figyelhetőek meg, ha gyorsan megyek kocsival, a játék belassul 1-2 másodpercre kb 5 másodperces időközönként. Végig stabil 50-60 FPSem van. A Battlefield 3 ban például nem figyelhető meg ez a jelenség, szépen minden megy. Minden driver a legfrissebb. Windows 7 Ultimate 64 bites oprendszer van.

UI.: Tudom, hogy a laptopot nem játékra találták ki, de ezek régebbi játékok és el kéne vinnie őket.

2012. aug. 13. 19:59
 1/3 anonim ***** válasza:

A GTA IC hiába régi, az optimizálatlansága miatt az igénye talán a mai játékokéval vetekszik.

Betöltés közben van gubanc, lehet hogy a ramoddal, vagy a winchesterrel van baj, legalábbis én erre tippelnék. Nem ad ki kerregő hangot? Nekem van ASUS netbookom, amin 10-15FPS-el megy a GTA IV, viszont hozzád hasonlóan néha beszaggat, és akkor a winchester furcsa hangot ad ki, vagy mintha hirtelen be akarna tölteni valamit.

2012. aug. 13. 20:10
 2/3 A kérdező kommentje:
Semmi ilyen nem tapsztalható átlag 60 fokos a proci semmilyen furcsa hangot nem ad ki.
2012. aug. 13. 20:25
 3/3 A kérdező kommentje:
Kipróbáltam külső winyón és ott is ugyan ezt csinálta, tehát nem hinném, hogy a wincseszterrel lenne gond.
2012. aug. 13. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!