Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Megéri megvenni? Milyen...

Megéri megvenni? Milyen játékok futhatnak ezen a Laptopon?

Figyelt kérdés

Példákat kérnék ha lehet köszönöm tipus "Acer 5560g" a gép parái: Amd quadcore A6-3420m 4x1,50-boost mode up 2,50)

vga: dedikált AMD Radeon HD 7670M with 1giga dedikált ram

kiváncsi vagyok mik a max gamek amik mennek rajta rendesen köszönöm előre is

2012. aug. 7. 17:30
 1/5 anonim ***** válasza:

Jó, bár árat nem írtál hozzá.

Viszont játszani nem laptopon szokás (főleg nem nyáron), mivel baromira fel tud melegedni, ami nem tesz neki túl jót.

2012. aug. 7. 17:32
 2/5 anonim ***** válasza:
Semmilyen laptopot nem éri meg megvenni játékra, mert 2szeres árat fizetsz, mint egy asztali pc-ért.
2012. aug. 7. 17:35
 3/5 A kérdező kommentje:

a meleggel nincs gond itt észak Skóciába :) egyébként az ára úgy átszámítva 149.000 forint,

rengeteget utazok és ezért gondoltam laptopra, kellemest a hasznossal gondoltam ha már úton vagyok gamelnék kicsit :) köszönöm a válaszokat.. valakinek valami hogy milyen játékok rohannának rajta ? Battlef3 ? black ops ? max 2 ? :)

2012. aug. 7. 17:43
 4/5 anonim ***** válasza:
Ezen minden elfut, maximum nem max beállításokkal. Viszont én nem vennék Acert nem a legjobb.
2012. aug. 7. 17:44
 5/5 A kérdező kommentje:
tudom hogy nem a legjobb márka,de jelenleg ez az én kategóriám árba,
2012. aug. 7. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!