Beteszek a gépembe egy merevlemezt, és nem ismeri fel, akkor sem ha újraindítom. Biztosan jól kötöttem be mert nemrég ugyanígy teljesen jól működött. Sokszor patricionáltam meg formáztam több gépben is. Elromlott?
Figyelt kérdés
2009. júl. 21. 23:24
2/6 anonim válasza:
hát kérlek valoszinü particionálni kellene mert nincs rajt particio azért nem látja az elözö hozzászolhoz csatlakoznék ha a biosba látja akkor tuti hogy partiionáld majd formázd meg és lön a csoda már látod is a gépedbe
3/6 anonim válasza:
Ellenőrizd hogyan kötötted be a winyót a gépbe.IDE kábel esetén winyó ha mesterként használandó akkor a kábel végén helyezd el és a jumpert se felejsd el....
ha sata-s a winyó akkor is ellenőrizd a jumper helyzetét...ez bekavarhat...
sok sikert.
üdv
miután ellenőrizted és mégsem jó irj egy mailt és segítek még.
4/6 anonim válasza:
az utolsó hozzá szolonak irom a kérdés illetve szembetünö hogy eddig jól müködött de sokat articionálta meg formázta ezért nagyobb az esélye az én válaszomnak természetesen nincs kizárva a te verziod se
nem kötekedés képpen mondom csak mondom a kérdés irónak hogy ha eddig müködött és a juperekhez nem nyult akkor ezután se tegye mert az nem állítodik el magától
5/6 A kérdező kommentje:
Nem, a BIOS-ban sem ismeri fel.
2009. júl. 22. 22:18
6/6 anonim válasza:
hát már nem azért de ha a bios sem látja akkor ott jumper probléma lesz...de ha az rendben van akkor a winyót átlehet helyezni a kutyadobálásra szánt eszközök közé...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!