Van egy nvidia gtx 260-as kártyám, nemrég lett ujrapasztázva és kitakaritva, de továbbra is nagyon melegszik, terhelés alatt 90-100 fokig is elmegy, mi lehet az oka?
Figyelt kérdés
2012. júl. 30. 16:28
1/7 anonim válasza:
Esetleg eleve gagyi hűtő van rajta? Vagy valami gagyi táp van alatta? Esetleg mindkettő?
2/7 A kérdező kommentje:
gyári hűtő van rajta, a táp pontos típusát nemtudom, de 700w-os, tudom hogy a tényleges teljesitmény változhat egyes gyártóknál, de ugytudom hogy a kártyának elég egy 500w körüli táp is.
2012. júl. 30. 16:42
3/7 N.,. válasza:
talán a házban nincs megfelelő légáramlás kialakítva?
4/7 anonim válasza:
Nekem is ilyen van, egy jó darabig besegítettem neki egy nagy ventivel. Így ment 62 fokon. Most zavart, hogy zajos a pótventi, így kivettem. Most 58 fokon áll. Nálad én is a házra tippelek, ha rendesen fut a saját ventillátor. Hallani kell a hangjáról..
5/7 A kérdező kommentje:
sigma zen házam van, elöl és hátul 120 as ventik, a minap bütyköltem 2 kis ventit a bordára, igy rendszer alatt 40 fokot produkált de terhelés alatt ugyanugy elkuszott 90 fokig, arra gondolok hogy mivel a processzor nemsokkal van a kártya hátlapjától a meleglevegőt pont oda fujja és mivel ott a kártyán nemigen láttam hűtést lehet hogy az zavar be neki?
2012. aug. 2. 09:05
6/7 anonim válasza:
Tegnap kivettem a pót ventillátort a gépből ( 12 cm-es) Ma egész nap hajtottam a gépet, és mindössze 1 fokkal lett magasabb a videokártya hőmérséklete, mint szokott. A procié meg maradt ugyanannyi. Vagyis nem igazán számít a pótventillátor... Még az is lehet, hogy rossz esetben bezavar az igazi ventiknek
7/7 anonim válasza:
Vedd le gép oldalát. Ha úgy is olyan meleg akkor próbáld újrapasztázni, ha az se segít vegyél rá egy ilyet: [link] ettől szarrá fagy az tuti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!