Kovács józesef kérdése:
VGA Lassulás magas hőfokon, mitől?
Figyelt kérdés
Az lenne a problémám hogy az ASUS GTX560DCII TOP kártyám nagyobb igényű játékoknál (pl. DiRT3) ha eléri a 73-74 fokot akkor 2-3 perc múlva a játékok belassulnak és addig akadnak amig vissza nem hűti magát 65 fokra. Ez valami önvédelmi modul lehet? Ki tudom kapcsolni valahol mert azért 75 fokon még nem kéne neki szenvednie.
Előre is köszi! :)
2012. júl. 4. 22:48
1/3 anonim válasza:
Nekem is ugyan ilyen DCII ilyen kártyám van, csak a sima OC.
És nekem marad 55-60 foknál Dirt 3 alatt.
2/3 anonim válasza:
Ha a GPU 73-74 fokos a memóriák karcolják a 90et ilyen melegben. Ettől lassul.
Javíts a házad szellőzésén, vagy vedd le az oldalát és nyomasd meg egy 1000fto kínai asztali ventillátoral.
3/3 anonim válasza:
BIOS frissítve van? (560-asoknál volt ilyen, hogy nagy terhelés alkatt visszament P1-be vagy P2-be...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!