Hirtelen lelassult a gépem, megakad az egér, hang érdekesen akadozik, mitől lehet?
Sziasztok!
Most húztam újra a gépem egy SP3-mas Xp-vel illettem. Eddig csak 256MB RAM volt benne úgyhogy most, hogy került bele 1280 mega, ezerszer gyorsabb lett, aztán mohó módon használni kezdtem a Sony Vegas-t és teljesen lelassult.
Véletlenszerűen elkezd akadozni az egér mindegy mit futtatok, azóta nem erőltettem még meg , olyankor a processzorhasználat is felugrik egy-egy pillanatra, majd újra normális lesz. Legalább 3x olyan lassan áll fel. CCleaner-rel kezelésbe vettem, de nem segített.
Free Avira-t használok antivir-nek, nem jelzett semmi vírust, a folyamatoknál sem látok semmi oda nem illőt, most megint újrahúzom, de szerintetek mitől lehet?
Megnéztem a BIOS-t semmi rendellenes nincs, minden kütyü hője 50-60 °C-on mozog.
Itt a configom:
Dual Channel DDR333 1280 MB (2x512 + 2x128)
Intel Celeron D 345 3.06Ghz
Nvidia 7600 GT (512 mb), de 64 megára van állítva
SAMSUNG HD080HJ 7200 RPM 80 GB vinyó.
+Valami szar táp és alaplap ami szerintem most nem lényeges.
Bocs a regényért és előre is köszi a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!