VIA/S3G UniChrome Pro IGP videokártyához kellene olyan driver, ami jó XP-hez és Win7-hez egyaránt. Valaki segítene?
Figyelt kérdés
Én kerestem, de eddig nem találtam. :/ Remélem tudtok segíteni.2012. júl. 30. 16:21
2/7 anonim válasza:
XP-hez biztos van driver a hivatalos honlapon, de Win7-hez kizárt. Ez egy DX7-es szintű IGP, a Win7-hez meg minimum DX9-es kell.
Az XP drivert rá tudod talán erőszakolni eszközkezelőből, de nem éppen ez a legjobb megoldás. 3-4k-ért már kaphatsz valami gyengébb videokártyát, amihez normálisabb driverek vannak.
Egyébként az UniChrome-ot a VIA használja, és az ő honlapjukról tudsz drivert szedni hozzá: [link]
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Nekem DirectX 9 -em van. Ez segít?
2012. júl. 30. 16:38
4/7 anonim válasza:
Nem a szoftverről van szó, hanem hogy maga a hardver mit tud.
5/7 A kérdező kommentje:
Értem. Egyik ismerősömnek viszont a régi PC-jében is 64 MB-os videokártya volt, és az Aero letiltásával elment neki a windows 7 problémamentesen. Sőt, az egyis internetes oldalon olvastam, hogy egy 512-es RAM-mal és egy ugyanilyen VIA/S3G UniChrome Pro IGP 64 MB-os videokártyával elment a Windows 7 szintén problémamentesen.
2012. júl. 30. 16:49
6/7 anonim válasza:
Igen, mint említettem, rá lehet erőszakolni az XP-s drivert, csak nem éppen erre van optimalizálva egyik sem. Próbáld ki, és meglátod. Ha használhatónak találod, akkor használd.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget mindenkinek!:)
2012. júl. 30. 16:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!