Ehez a videókártyához kéne driver letöltő link tudtok adni? RADEON 9200 PRO Family (Microsoft Corporation)
Figyelt kérdés
Ez nem jó:
Mert ilyen lessz tőle és ezt adja ki:
A windowsom ilyen:
2012. márc. 4. 12:27
1/5 anonim válasza:
mai világban miért használsz még ilyen kártyát? vaterán használtan 7 ezerért veszel olyan karit ami a mostanit 80 szorosa teljesítményben. a kérdésedre a válasz, az support ati.amd az jónak kell lennie . próbálj meg egy bétát leszedni, vagy ha semmiképpen sem jó akkor valami más driverrel ütközik
általában atihoz kell net keret 4.0 vagy ilyesmi vagy vcredist x86, de ez nem mindig . ezek hiánya miatt vagy fel sem rakja vagy hibás lesz. de szerintem ezt a kártyát már csak max dísznek használd. nekem 6 éve volt ijen kártyám. és nem vagyok pénzes. ja és nekem 9600 se volt és azzal is szoptam mindig szoval vagy ati hd széria vagy nvidia 9600 tól fölfele.
2/5 anonim válasza:
de ha nagyon akarod dobok egy linket. mondjuk az sp3 as winnel szopni fogsz mert nem támogatja a régebbi drivereket valami miatt. de ha sehogyse megy és nem akarsz se karit venni se windowst cserélni a registryben lehet egy értéken változtatni ami elhiteti a winnel hogy az csak sp2. de mindjárt nézek neked egy linket ati hoz
4/5 anonim válasza:
[link] vagy itt válaszd a jobb felső sarokban az automatically detect and install hátha leszedi a hozzávalót
5/5 anonim válasza:
[link] itt vannak a régebbi catalyst driverek probálgasd. nemtudom melyik jó neked elvileg kiírja hogy miket támogat sok szerencsét ha nemtalálsz írj és segítek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!