Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Tudom unlockolni az AMD...

Tudom unlockolni az AMD Phenom II x4 925-ös procimat az Asrock N68C-S UCC lapommal és ha igen milyen eredményre számíthatok és lehet e belőle baj?

Figyelt kérdés

#Unlock #Asrock N68C-S UCC #AMD Phenom II 925
2012. júl. 30. 00:37
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
Az egy Deneb-re épülő CPU, semmi nincs benne kikapcsolva.
2012. júl. 30. 00:45
 2/27 anonim ***** válasza:

Igen, tudnád. Ugyanilyen alaplapom van, elbírja. BIOSban ne egyedileg állítsd az értékeket, hanem az OC-t (Overlock Settings első lehetősége, aminél neked most press enter kell legyen) átállítod először +5%, majd +10%, és így tovább, amíg EL NEM KEZD NAGYON MELEGEDNI! Kb 5-10% lesz amit ki fog bírni, és igen, érdemes OC-zni, mert viszonylag sokat hoz, főleg a windowsban. (Nekem egy 2,7es Dual Core 7750es Athlonom van, még a régebbi Black Edition, AM2+ os foglalattal, 3000Mhz-n nyúzom, és +7 fokot produkált. Ha a hőfokokra figyelsz, akkor az alap üzemi hőfokhoz kb. +5-7 fok ami még elmegy, Afölött már ne, mert károsodást okoz, de ha elolvasod az alaplapi füzetet, akkor ez abban szépen le van írva :)

Remélem segítettem!

És egy valamit ne felejts el! Az OverLock SAJÁT felelősség, ergo, ha lesül a CPU, azt neked nem fogja senki kiperkálni..

Sok sikert!

2012. júl. 30. 00:46
 3/27 anonim ***** válasza:

Óóóó elnéztem bocsi, előző vagyok..

Na mindegy, amit leírtam, az is sokat segít :D

De ebben a prociban valóba nincs rejtett, tiltott mag, így nincs mit ucc-zni benne... :S

2012. júl. 30. 00:49
 4/27 A kérdező kommentje:
Alex tuti nem tudnám mert az előbb olvastam egy listát azokról a procikról amiket lehet unlockolni és ott volt köztük az enyém is, de ha megpróbálom unlockolni abból lehet baj?
2012. júl. 30. 00:52
 5/27 A kérdező kommentje:
semmi baj :D amúgy is akartam hajtani rajta és az a 10% szerintem bőven elég lesz ha elbírja
2012. júl. 30. 00:54
 6/27 anonim ***** válasza:

Unlockolni ugyanott tudod (Overlock Settings)

Pontosan tudod is hogy mi az az Unlock és mikor végezhető el?

Amúgy semmi más, minthogy az Asrock UCC-t engedélyezed, ami gyárilag be van kapcsolva, elvileg.

2012. júl. 30. 00:56
 7/27 anonim ***** válasza:

A Phenom II X4-ek közül csak a Zosma magosakat lehet feloldani X6-ra, és ez nem olyan. Elküldenéd a listát?

" de ha megpróbálom unlockolni abból lehet baj?"

Nem lesz baja, de semmi nem fog történni.

2012. júl. 30. 00:56
 8/27 A kérdező kommentje:
Itt: [link]
2012. júl. 30. 01:03
 9/27 anonim ***** válasza:
Figyelj, ha engedélyezed az UCC-t és nem történik semmi, akkor azthiszem tökmindegy, hogy ELMÉLETBEN lehet e vagy sem. Ha fizikailag a proci nem rendelkezik zárolt maggal, akkor oly mindegy... Az enyémet is lehetne, de csak lehetne, mert fizikailag zárolt meg nincs benne :)
2012. júl. 30. 01:09
 10/27 A kérdező kommentje:
Azért én teszek egy próbát addig is köszönöm a válaszokat főleg az oc-set ;) azt mindenképpen végre fogom hajtani
2012. júl. 30. 01:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!