Tudom unlockolni az AMD Phenom II x4 925-ös procimat az Asrock N68C-S UCC lapommal és ha igen milyen eredményre számíthatok és lehet e belőle baj?
Igen, tudnád. Ugyanilyen alaplapom van, elbírja. BIOSban ne egyedileg állítsd az értékeket, hanem az OC-t (Overlock Settings első lehetősége, aminél neked most press enter kell legyen) átállítod először +5%, majd +10%, és így tovább, amíg EL NEM KEZD NAGYON MELEGEDNI! Kb 5-10% lesz amit ki fog bírni, és igen, érdemes OC-zni, mert viszonylag sokat hoz, főleg a windowsban. (Nekem egy 2,7es Dual Core 7750es Athlonom van, még a régebbi Black Edition, AM2+ os foglalattal, 3000Mhz-n nyúzom, és +7 fokot produkált. Ha a hőfokokra figyelsz, akkor az alap üzemi hőfokhoz kb. +5-7 fok ami még elmegy, Afölött már ne, mert károsodást okoz, de ha elolvasod az alaplapi füzetet, akkor ez abban szépen le van írva :)
Remélem segítettem!
És egy valamit ne felejts el! Az OverLock SAJÁT felelősség, ergo, ha lesül a CPU, azt neked nem fogja senki kiperkálni..
Sok sikert!
Óóóó elnéztem bocsi, előző vagyok..
Na mindegy, amit leírtam, az is sokat segít :D
De ebben a prociban valóba nincs rejtett, tiltott mag, így nincs mit ucc-zni benne... :S
Unlockolni ugyanott tudod (Overlock Settings)
Pontosan tudod is hogy mi az az Unlock és mikor végezhető el?
Amúgy semmi más, minthogy az Asrock UCC-t engedélyezed, ami gyárilag be van kapcsolva, elvileg.
A Phenom II X4-ek közül csak a Zosma magosakat lehet feloldani X6-ra, és ez nem olyan. Elküldenéd a listát?
" de ha megpróbálom unlockolni abból lehet baj?"
Nem lesz baja, de semmi nem fog történni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!