Netbook vagy notebook?
Figyelt kérdés
Koliba kellene leirom az igényeket:
Tudjak normálisan netezni
Tujam használno normálisan az office-t
Esetleg egy egy filmet megnezni meg zenét hallgatni.
Hosszú üzemidö ha megyek haza pl vonaton használás miatt vagy ha be kell vinnem suliba.
Ne legyen nagyon drága max olyan 70-90ezret szánok rá
Nos melyik legyen? Esetleg linket kaphatok?
2012. júl. 29. 20:42
11/18 A kérdező kommentje:
Igazad lehet a gépelést tekintve de pl tudok hozzá dugni billentyüzetet. Amugy nem feltétlenül kelk az csak nem értem miért nem szeretik. Nekem a dvd olvasó nem hiányozna mert most sincs. A lassúság mit jelent? Mennyire lassú kb.
2012. júl. 29. 21:19
12/18 anonim válasza:
13/18 A kérdező kommentje:
Köszi. Ha nincs rajta oprendszer akkor nekem kell rá rakni igaz? Ha linux van rajta rakhatok rá win-t?
2012. júl. 29. 21:57
14/18 anonim válasza:
Nincs egyiken sem rendszer.
A netbookon nincs oprendszer de usbről lehet telepiteni.
Akármilyen rendszer van bármilyen gépen , azt el lehet távolitani és mást telepiteni rá
15/18 anonim válasza:
"A netbookon nincs oprendszer de usbről lehet telepiteni. "
ott operációs rendszer helyett optikai meghajtót akartam írni
16/18 anonim válasza:
Ha támogatja a bios verzió... Láttam már olyan 2 éves netbookot, ami nem tudott usb-ről bootolni.
17/18 anonim válasza:
18/18 anonim válasza:
Ha esetleg használtban gondolkodol itt is van egy pár.
Én onnan a HP Compaq 6910P-t ajánlom !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!