Drogster kérdése:
Kezd lassan összeállni egy gamer konfig az elképzelésemben, de mielőtt megvenném, kaphatnék véleményeket róla?
Figyelt kérdés
AMD FX-6100 proci
Asrock 870 Extreme 3 deszka
Kingston 2X4 GB 1600 Mhz Hyper X Blue RAM Dual Channel RAM Western Digital 1TB 64 MB SATA3 vincsenzó
Sapphire 7850 OC 2GB karesz
Chieftec-iARENA GPA-500S8 táp
Cooler Master Elite 370 sapka
2012. júl. 28. 01:29
21/32 Zylian válasza:
Lehet hogy elnéztem, z77-t akartam...
22/32 A kérdező kommentje:
Alex felvetése jó, csak usb3-as gépház kellene, SSD még nem kell számomra,talán majd késöbb.
2012. aug. 2. 21:50
23/32 anonim válasza:
24/32 A kérdező kommentje:
A kommentelők elvették a kedvem a Chieftec tápoktól,hát nemtudom.. :S Viszont azt tudom,hogy tárhely bizony kelleni fog,ez a 500 GB édes kevés lesz,bár 1TB vinyó megdobná az árát,de azt még túlélném :)
2012. aug. 2. 22:54
25/32 anonim válasza:
"A kommentelők elvették a kedvem a Chieftec tápoktól,hát nemtudom.. :S"
Az iArénát nem ajánlottuk, a CTG az már jó.
26/32 anonim válasza:
A CTG szériás Chieftec tápok jók, azt veheted nyugodtan.
Ha meg több tárhely kell, akkor legyen ez a vinyó:
Így kb egy ötezressel többre jön ki.
27/32 A kérdező kommentje:
Kérdés: Most nyáron, vagy sulikezdéskor érdemesebb-e vásárolni PC-t? Vannak-e árzuhanások ilyentájt?
2012. aug. 2. 23:09
28/32 anonim válasza:
Ha ráérsz, októberben jönnek az új FX-ek is.
29/32 A kérdező kommentje:
Egy picivel emelt óraszámuk lesz és ennyi? Azt hittem full új FX-ekre gondolsz!
2012. aug. 2. 23:29
30/32 anonim válasza:
??
Új FX-ek lesznek, amik már a Vishera lapkára épülnek, Piledriver modulokkal, nem a jelenlegi Zambezi-re.
Nem csak az órajel nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!