AMD vagy Intel játékra és modellezesre? I5 vagy x6?
"I5 vagy x6?"
gondlom FX-ről van szó, így nem értem ezt, mivel nem si egy ár.
"i5 jó választás. ha tuningolni akarod, akkor 2500K, ha nem, akkor elég a 3450 (ivy bridge)"
Királylány ébresztő. Egy Sandy/ivy i5 árán 4 modulos FX-et kap az ember. Az jobb is ha olyan a felhasználás terület ahol számít a több szál.
Menyit szánsz rá?
Modelezés és jövö számít
akkor i7 és FX 8 van csak versenyben igazán
persze ha sokalod akkor maradnak a kevesebb szálú procik i5, fx 6
videokártya meg AMD éri meg inkább munka szempontjából is
és ilyen procik melé minimum a 7850
ha ezekre nincs pénzed akkor csak hobi szinten tudsz játszogatni és modelezni is
Legyen 200k a rászánt összeg. És a mai játékokkal szeretnek majd játszani. És használtan nem lenne jobb összerakni? Nem igazán értem hogy miért mondjátok a legtöbben a i5- öt. Mert úgy tudom hogy a szálak nem ugyan olyan jók mint a magok. Mert valahol olvastam hogy az csak max 20% teljesítmény növekedést hoz. ( trade)
Szóval az ár adott remelem ki lehet ebből valami jót hozni. Nem muszály hogy nagyon jó proci legyen benne azt olvastam mert a vga a lényeg. De nem akarok halott Platformra építeni se Pl quad. ( ha hülyeséget talaltok vélni abban amit írok finoman kozoljetek velem pls.)
Szál meg mag i5 ben megegyezik 4 4
ezért keveseb mint i7 ben 4 8
de bonyolult ez nem kel foglalkoznod vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!