Elég komoly gondom akadt a Videó kártyámmal, hozzáértők segítségét várom sürgősen?
Na szóval, ott kezdődött az egész hogy a gépem eléggé belassult, gondoltam kitakarítom, nem először csináltam, rutinosan ment. Mikor a gépet összeraktam azt vettem észre hogy médiáknál/játékoknál és 10-15 perc után lefagy. egyből szoftveres problémára gondoltam, de miután nem találtam semmi nyomos okot, és harmadjára is újratettem a rendszert (persze minden esetben más rendszert(xp,Vista, majd 7), ezek után már tudtam hogy Hardveres probléma lesz, kb. háromszor szedtem szét és raktam össze újra és újra a gépet, kizártam azt a lehetőséget is hogy rosszul raktam össze. Ezek után elkezdtem játszani a hardverekkel,
ami nem volt egyszerű ugyanis nagyon hamar megfagyott a rendszer, egytől egyig elkezdtem túlterhelni őket, és oda lyukadtam ki hogy a videokártyámnál fagy meg, kiszedtem, és elkezdtem nézni, eleinte semmi nem tűnt fel rajta a hűtését is normálisan visszaszereltem,de nem tudtam belenyugodni hogy rossz, elkezdtem ezzel is játszani, elindítottam hűtés nélkül illetve a hűtést két perifériába váltogatva dugtam be, hogy nem e azt dugtam rossz helyre, de így sem működött...
Erre rá két napra még mindig nyugtalanított a dolog, elkezdtem, nézegetni a kártyát, és bő 10-15 perc után egyből megakadt a szemem a problémán, talán azért tartott ilyen sok ideig mert álmomban sem gondoltam volna hogy efféle történhet egy periféria bemenettel, sok mindent láttam már és javítottam, de ilyet még nem.
Nos elmagyarázni ezt nem nagyon lehet inkább feltöltöttem 3 képet.
Ezzel kapcsolatban szeretném a segítségeteket kérni illetve azt kérdezném még hogy milyen módon lehet ezt kijavítani ha egyáltalán lehetséges??
Ui.: Köszönöm szépen annak aki végig olvasta és az értelmes, segítőkész válaszokat egy felfelé mutató jellel értékelem. :)
Szerintem nem a videokártyával van a gond, mert nekem is vannak olyanok a kártyámon, mintha leszakadt volna. Én is aggódni kezdtem hogy valami baj van de nem és rendesen működik.
( VTX 3D HD 6750 )
Itt találhatsz megoldást, ha mégsem, akkor regisztrálj és kérdezz rá.
Az nem hiba ha olyan a PCIE csati, az direkt olyan, ne mtört le.
Pl nézd meg ezt a képet nagyban:
Ezen is látni hogy az egyik olyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!