Hogyan kaphatnék interneten keresztül segítséget? Nem vagyok depressziós csak ma nagyon nehéz napom volt, komoly döntést hoztam és nagyon rosszul érzem magam.
Szia!
Naggggyon ismerős a helyzet. Én évekkel ezelőtt hagytam ott egy vallási közösséget (szektát?).
Kegyetlen volt számomra az az üresség, amit abban az időszakban át kellett élnem. Olyan volt, mintha a senki földjén lettem volna: az akkori "barátaim" igazából abba a közösségbe tartoztak, így azon kívül nem volt társasági életem. Meg ugye amikor kiléptem, jöttek az egyéb kísérletek manipulációs módon, hogy esetleg visszamenjek. Nagy volt a nyomás részükről, illetve a belső üresség, hirtelen rám törő magány. Ezt akkor senkivel nem tudtam én sem megbeszélni, így hosszú időbe telt, míg beillesztettem azt a pár évet az életem addigi "összképébe"...és lábra álltam, újrakezdve sok dolgot.
Ugyanakkor nagyon örülök, hogy meghoztam azt a döntést.
Ha szeretnél írni, vagy esetleg beszélgetni, írj privátban, és megadom az MSN címem.
Fontos, hogy olyan emberrel beszélgess, aki volt már ilyen, vagy hasonló helyzetben.
egy lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!